Winkelwagen

HTC One Mini 2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod HTC One Mini 2 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw HTC One Mini 2

De HTC One Mini 2 is een mooie smartphone die opvalt door zijn 5 megapixel camera aan de voorzijde waarmee u geweldige selfies kunt maken. De 13 megapixel camera aan de achterzijde stelt zeker ook niet teleur en het strakke design tezamen met de krachtige 1.2 GHz quad-core processor maken de One Mini 2 tot een erg gewilde smartphone. Indien u zuinig wilt zijn op deze smartphone beschermt u hem met een HTC One Mini 2 hoesje.


Bescherm uw toestel

Zonder een hoesje loopt u een onnodig groot risico op schade aan uw smartphone. Indien u hem ergens tegenaan stoot of hem laat vallen kan dit namelijk vervelende gevolgen hebben voor het functioneren van uw toestel. Het systeem kan gaan haperen en sommige functies kunnen uitvallen. Indien u schade wilt voorkomen, zorgt u voor een HTC One Mini 2 hoesje bij uw toestel. Het hoesje zit als een extra beschermlaag om uw toestel en vangt bij een ongelukje de hardste klappen op.

Ook de weersomstandigheden kunnen uw toestel schade toebrengen. Indien er regenwater in het toestel terechtkomt, kan het binnenwerk gaan roesten. Met alle gevolgen van dien. Met een HTC One Mini 2 hoesje kan regenwater minder gemakkelijk via de openingen in de randen van het toestel het binnenwerk in sijpelen, zodat de kans op schade een stuk kleiner is. Met een HTC One Mini 2 hoesje voorkomt u bovendien dat uw toestel oververhit raakt als u deze lange tijd in de zon laat liggen. Zo hoeft u dus ook tijdens uw zonvakantie niet bang te zijn voor schade aan uw smartphone indien u gebruik maakt van een hoesje om uw HTC One Mini 2.


Bescherm uw scherm

U wilt toch zo lang mogelijk genieten van het geweldige 4.5 inch scherm van uw smartphone? Kies daarom voor een hoesje bij uw HTC One Mini 2. Hiermee zal het scherm na een val een stuk minder snel verbrijzelen. Als u het toestel in een tas stopt waarin ook scherp voorwerpen zoals uw sleutels zitten, voorkomt u met een hoesje dat het scherm lelijke krassen oploopt. Indien u een HTC One Mini 2 hoesje gebruikt dat de voorzijde onbeschermd laat, is een screenprotector een nuttige accessoire om uw scherm krasvrij te houden.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw HTC One Mini 2 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een HTC One Mini 2 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan HTC One Mini 2 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de HTC 10 hoesjes
Bekijk de HTC One Mini hoesjes
Bekijk de HTC One A9s hoesjes