Winkelwagen

Kodak Ektra

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Kodak Ektra hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snelle levering ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw Kodak Ektra

Eindelijk! Een smartphone voor de echte fotografie-fan. Kodak levert met de Ektra een uniek resultaat. Opvallend aan dit toestel zijn het moderne design met een retro tintje en de krachtige processor. Dankzij de ragscherpe camera en de vele in-phone nabewerkingsmogelijkheden levert de Ektra keer op keer een verbluffend resultaat. Met een Kodak Ektra hoesje kunt u langer genieten van deze topsmartphone.


Bescherm uw toestel

Smartphones worden almaar sneller en geavanceerder. Een groot nadeel van deze voortschrijdende ontwikkeling is dat smartphones ook steeds kwetsbaarder worden. Waar je vroeger zonder al te grote problemen je telefoon op de grond kon laten vallen, is dat nu wel anders. Zonder de bescherming van een Kodak Ektra hoesje is de kans op blijvende schade aan het systeem na een val levensgroot. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten, want de Ektra is geen goedkope telefoon. Om te voorkomen dat u snel een nieuwe telefoon moet aanschaffen, kiest u voor een Kodak Ektra hoesje. Hiermee blijft uw telefoon na een val gewoon goed functioneren. Een hoesje is slechts een kleine investering waarmee u grote problemen voorkomt.


Voorkom schade aan uw scherm

Het scherm is het meest kwetsbare onderdeel van een smartphone. Het ruime scherm van de Ektra kan na een val een lelijke barst vertonen. Reparatie van het scherm kan honderden euro’s kosten, dus het is beter deze schade te voorkomen met een Kodak Ektra hoesje. Deze vangt bij een val de hardste klappen op, zodat het scherm heel blijft. Met een hoesje voorkomt u bovendien dat er ontsierende krasjes in het scherm van uw telefoon komen. Uw telefoon ziet er met een Kodak Ektra hoesje langer mooi uit.

Indien u een Kodak Ektra hoesje aanschaft dat het scherm openlaat, is het raadzaam om ook een screenprotector aan te schaffen. Met deze dunne folie, die eenvoudig over het scherm heen is te plakken, voorkomt u dat er krasjes in het scherm komen.


Veel verschillende hoesjes

Smartphonehoesjes.nl biedt een ruim aanbod aan Kodak Ektra hoesjes. Hierdoor vindt u altijd een hoesje dat bij uw eigen stijl aansluit. Of u nu houdt van chique, zakelijk, design of vrolijk, u vindt altijd een Kodak Ektra hoesje dat perfect bij u past.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Kodak Ektra hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Kodak Ektra hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw iPad en zelfs voor uw iPod.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Motorola Moto Z hoesjes
Bekijk de Google Pixel hoesjes
Bekijk de Google Pixel XL hoesjes