Winkelwagen

Kodak Ektra accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Kodak Ektra accessoires ✔ Altijd gratis verzending ✔ Veilig en snel betalen ✔ Super snelle levering.


Een accessoire voor uw Kodak Ektra

De Kodak Ektra is uniek in zijn soort: nooit eerder was er een smartphonefabrikant die zich met zo veel succes wist te specialiseren in de camera. Dit toestel heeft dan ook een 21 Megapixel hoofdcamera en een 13 Megapixel front-face camera. Het toestel is geproduceerd met Auto-focus, HDR Imaging en 4K video. Vanzelfsprekend zijn dit niet de enige kwaliteiten die de smartphone heeft, u kunt namelijk ook 3000mAh batterij en een geheugen van 32GB verwachten. Al met al kan geconcludeerd worden dat het toestel een ongelooflijk mooi stukje techniek is, waar u maximaal van wilt genieten. Met behulp van een Kodak Ektra accessoire ligt de optimalisatie van uw smartphone binnen handbereik.


Altijd geslaagde selfies

Omdat de smartphone zo uitblinkt met zijn camera is het zonde om deze niet volledig te benutten. Het maakt niet uit waar de reis naar toe gaat, met de Kodak Ektra legt u alles haarscherp vast. Vanaf nu hoeft u dus niet meer te sjouwen met een veel te zware camera, alle kwaliteiten die u van een fototoestel verwacht vindt u terug in deze smartphone. Hoewel de camera eindeloze mogelijkheden lijkt te hebben, heeft het geheugen van deze smartphone dat helaas niet. Een accessoire voor uw Kodak Ektra brengt hier verandering in: met een geheugenkaartje vergroot u het geheugen van uw toestel heel gemakkelijk. Zo zorgt een accessoire voor uw Kodak Ektra ervoor dat u naar hartenlust kan blijven fotograferen!


Houd uw camera stil met een Kodak Ektra accessoire

Een Kodak Ektra accessoire maakt het niet alleen mogelijk om meer foto's te maken, maar ook om op een andere manier foto's te maken. Wanneer u bijvoorbeeld een groepsfoto wilt maken met de zelfontspanner, of de camera superstil wilt houden voor de mooiste foto komt een statief altijd van pas. Deze accessoire voor uw Kodak Ektra is op vrijwel iedere positie in te stellen en kan ook in hoogte versteld worden.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Kodak Ektra accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Kodak Ektra accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Lenovo K6 accessoires
Bekijk de Motorola Moto M accessoires
Bekijk de OnePlus X accessoires