Winkelwagen

Microsoft Lumia 435

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Microsoft Lumia 435 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Microsoft Lumia 435

Maak kennis met dit product van Nokia: de Microsoft Lumia 435! Deze smartphone heeft een dual-core processor en ligt dankzij het 4-inch grote beeldscherm ontzettend fijn in de hand. Dankzij de ingebouwde ‘personal assistant’ zult u altijd op tijd herinnerd worden aan uw afspraken en staat u er niet meer helemaal alleen voor. Het enige nadeel van deze Microsoft telefoon is de kwetsbaarheid. Verander uw kwetsbare smartphone in een zelfverzekerde en stevige telefoon met behulp van een leuk Microsoft Lumia 435 hoesje.


De beste bescherming

Uw kostbare aanwinst is erg kwetsbaar en loopt op de meest onverwachtse momenten risico op vervelende beschadigingen. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat u uw telefoon zo lang mogelijk schadevrij wilt houden, maar dit gaat helaas niet vanzelf. Schakel de hulp van een Microsoft Lumia 435 hoesje in om uw telefoon op alle fronten van de juiste bescherming te voorzien en deze zo lang mogelijk mooi te houden. Het hoesje om uw Microsoft Lumia 435 sluit netjes aan om de contouren van het toestel, zodat deze geïsoleerd wordt van gevaarlijke invloeden van buitenaf.

De bescherming die het Microsoft Lumia 435 biedt, reikt verder dan enkel het weerhouden van wat simpele krasjes. De hoesjes van Smartphonehoesjes.nl bieden weerstand tegen zowel stoten, vuil, regendruppels en krassen en ze absorberen daarnaast de schokken bij een eventuele valpartij. Indien u constant gebruik maakt van het hoesje om uw Microsoft Lumia 435, wordt uw toestel elk moment van de dag voorzien van de beste bescherming. U hult uw telefoon eenmalig in het hoesje en gaat vervolgens dag in, dag uit voorbereid op pad!


Stralend op weg

Met een Microsoft Lumia 435 hoesje om uw telefoon gaat u niet alleen voorbereid op pad, u zorgt er tevens voor dat u en uw telefoon stralend voor de dag komen. De hoesjes zijn voorzien van een stijlvol, zakelijk, vintage of trendy design, zodat u bij elke gelegenheid een juiste outfit kunt vinden om uw Microsoft mee aan te kleden.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Microsoft Lumia 435 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Microsoft Lumia 435 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Microsoft Lumia 435 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Microsoft Lumia 535 hoesjes
Bekijk de Microsoft Lumia 640 hoesjes
Bekijk de Nokia 8 hoesjes