Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Microsoft Lumia 435 accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snel in huis ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw Microsoft Lumia 435

Optimaliseer de prestaties van uw smartphone en schakel de hulp in van de juiste Microsoft Lumia 435 accessoires! Deze Microsoft telefoon is voorzien van fijne specificaties, waaronder een dual-core processor, een 4-inch beeldscherm en een 2 megapixel camera, maar dat neemt niet weg dat u met de juiste accessoires nóg meer uit uw toestel kunt halen!


Opslagruimte uitbreiden

Zo kunt u de Microsoft Lumia 435 accessoires gebruiken om de opslagruimte van uw toestel eens flink uit te breiden. Het werkgeheugen van deze telefoon is uitbreidbaar tot maar liefst 128 GB, zodat u al uw muziek en applicaties zonder problemen kunt ‘opbergen’. Het micro-SD kaartje dat u hier voor nodig heeft is een voorbeeld van zo’n accessoire voor de Microsoft Lumia 435. U plaatst het kaartje eenvoudig in de daarvoor bestemde ruimte en begint vervolgens direct met downloaden.


Touchscreen bediening

Gaat u er in de vroege ochtenduurtjes wel eens op uit voor een rondje hardlopen en komt u daarbij voor de keuze te staan: koude handen en telefoonbediening of warme handen en geen telefoonbediening? Kies in deze situatie voor de juiste Microsoft Lumia 435 accessoire: de touchscreen handschoenen. Tijdens het rondje hardlopen geniet u van warme handen, terwijl uw toestel uitstekend bedienbaar blijft.

Tijdens dit rondje om loopt u waarschijnlijk tegen een tweede probleem aan: waar bergt u uw smartphone op tijdens het rennen? Met een handige sportarmband, een tweede Microsoft Lumia 435 accessoire, bergt u uw smartphone op in een handige band en bevestigt u deze vervolgens aan uw arm. Dankzij het plastic en touchscreen folie van deze band kunt u uw toestel blijven bedienen en deze zo gebruiken als stappenteller of muziekbron. In deze situatie combineert u twee Microsoft Lumia 435 accessoires en zult u uw blokje om een heel stuk prettiger ervaren.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Microsoft Lumia 435 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Microsoft Lumia 435 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Microsoft Lumia 535 accessoires
Bekijk de Microsoft Lumia 532 accessoires
Bekijk de Nokia Lumia 930 accessoires