Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Microsoft Lumia 532 accessoires ✔ Altijd gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een accessoire voor uw Microsoft Lumia 532

Met deze Microsoft Lumia 532 heeft u een prachtige telefoon in huis gehaald. Dankzij de quad-core processor functioneert het toestel erg snel. Het werkgeheugen is uitbreidbaar tot maar liefst 128 GB en de camera aan de achterzijde is uitgerust met een fijne 5 megapixel. Het startscherm is compleet in te richten naar uw eigen voorkeuren en wensen om de omgang met de telefoon prettiger te maken. Maak gebruik van de juiste Microsoft Lumia 532 accessoires om de prestaties van uw toestel te optimaliseren.


Voorbereid op pad!

Door aanschaf van de juiste Microsoft Lumia 532 accessoires gaat u altijd voorbereid op pad, waar de bestemming ook heengaat. Stelt u eens voor dat er binnenkort een familieweekend op de planning staat. U wilt uw telefoon goed beveiligen tegen schade en daarnaast elk leuk en herinneringswaardig moment vastleggen met uw camera. De volgende accessoires voor de Microsoft Lumia 532 zijn bij deze gelegenheid absoluut een must om mee te nemen in de koffer: een selfie stick, een screenprotector en een externe accu.


De selfie stick

Inderdaad, de selfie stick. Een Microsoft Lumia 532 accessoire waarmee u uzelf en de hele familie in één keer mooi op de foto krijgt! Deze stok vergroot het bereik van de foto aanzienlijk en breidt het selfie-principe uit naar een complete groep, in dit geval uw familie. Daarnaast brengt deze Microsoft Lumia 532 accessoire veel plezier met zich mee: een aangenaam ingrediënt voor een geslaagd familieweekend!


Een screenprotector

Een screenprotector is een beschermende Microsoft Lumia 532 accessoire, waarmee u het beeldscherm uitstekend beveiligt. U rekent met dit dunne folie op bescherming bij zowel een strandwandeling, een workshop kaas maken als tijdens een gezellige spelletjesavond.


Opladers

Een externe accu en een autolader zijn beide ook onmisbare Microsoft Lumia 532 accessoires. Indien u een grote familie heeft kunnen stopcontacten schaars zijn tijdens het weekendje weg. Met een van beide accessoires voor uw Microsoft Lumia 532 voorziet u uw telefoon, ondanks het tekort aan stopcontacten, van voldoende energie voor het hele weekend.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Microsoft Lumia 532 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Microsoft Lumia 532 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Microsoft Lumia 550 accessoires
Bekijk de Microsoft Lumia 435 accessoires
Bekijk de Nokia Lumia 930 accessoires