Winkelwagen

Vodafone Smart Ultra 7

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Vodafone Smart Ultra 7 hoesje ✔ Gratis verzonden ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw Vodafone Smart Ultra 7

De Vodafone Smart Ultra 7 is een low-range telefoon met een Quad-Core processor, 8 GB geheugen en een 5 inch beeldscherm. Het is een welkome toevoeging aan de Vodafone reeks. Dit bekende merk heeft in het najaar van 2016 een nieuwe range toestellen uitgebracht.

Met een gloednieuw Vodafone toestel in het bezit wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze niet beschadigd raakt. Smartphonehoesjes.nl biedt u talloze Vodafone Smart Ultra 7 hoesjes om uw toestel volledig te beschermen. Doordat u uw toestel overal mee naartoe neemt en veelvuldig gebruikt, kunnen er snel krassen en andere beschadigingen op het scherm of de behuizing ontstaan indien u geen Vodafone Smart Ultra 7 hoesje gebruikt.


Invloeden van buitenaf? Geen probleem!

Met een Vodafone Smart Ultra 7 hoesje voorkomt u eenvoudig beschadigingen aan uw toestel. De cases sluiten perfect om uw toestel en geven vuil, stof en viezigheid geen kans. Ook beschermt een Vodafone Smart Ultra 7 hoesje uw toestel tegen omvallende vloeistoffen, regendruppels en zelfs tegen felle zon. Omdat een telefoon een dagelijks gebruiksvoorwerp is, zal het een keer gebeuren dat u het toestel uit uw handen laat vallen. Ontbreekt er op zo’n moment een beschermende cover dan kan uw toestel onherstelbare schade oplopen. Is uw toestel wel voorzien van een Vodafone Smart Ultra 7 hoesje, dan vangt deze de klap op en loopt uw toestel geen schade op.


Bescherm uw camera

De Vodafone Smart Ultra 7 beschikt over een 8 megapixel camera welke zich aan de achterzijde van het toestel bevindt. Vanzelfsprekend is de achterzijde een kwetsbare plaats omdat het toestel voornamelijk op zijn rug op een harde ondergrond ligt. Er zullen dus snel krassen op de camera met LED- flitser ontstaan wanneer u geen Vodafone Smart Ultra 7 hoesje gebruikt.

Daarnaast kan er door het ontbreken van een Vodafone Smart Ultra 7 hoesje vuil en viezigheid in de camera komen wat moeilijk te verwijderen is. Gebruik daarom altijd een beschermhoesje die dergelijke ongemakken voorkomt. Indien u veelvuldig gebruik wilt maken van uw camera en u geen zin heeft om het toestel daarvoor telkens uit het Vodafone Smart Ultra 7 hoesje te moeten halen, kies dan voor een hoesje dat beschikt over uitsparingen. Zo blijven alle functies ten alle tijden bruikbaar.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Vodafone Smart Ultra 7 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Vodafone Smart Ultra 7 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Vodafone Smart Ultra 7 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Vodafone Smart Platinum 7 hoesjes
Bekijk de Asus ZenFone Go hoesjes
Bekijk de Vodafone Smart Prime 7 hoesjes