Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Vodafone Smart Ultra 7 accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw Vodafone Smart Ultra 7

Voor een relatief lage prijs haalt u relatief ontzettend veel kwaliteit in huis met de Vodafone Smart Ultra 7. Het toestel weegt slechts 150 gram, is uitgerust met een android OS besturingssysteem en voorzien van Bluetooth versie 4.1. Het scherm heeft een grootte van 5,5 inch waardoor het toestel gemakkelijk te bedienen is en de smartphone heeft een sterke processor. Al deze features die samen komen in de waardige opvolger van de Vodafone Smart Ultra 6 kunnen echter nog beter benut worden: simpelweg door gebruik te maken van een Vodafone Smart Ultra 7 accessoires.


Refresh your memory!

Een Vodafone Smart Ultra 7 accessoire is bijvoorbeeld nuttig wanneer het aankomt op het geheugen van uw smartphone. Met een intern geheugen van 16 GB komt er een dag waarop uw Vodafone vol zit. Toch is het verwijderen van apps, foto’s, video’s of muziek compleet overbodig! Maak gebruik van een Micro SD kaart als accessoire voor uw Vodafone Smart Ultra 7 en vergroot het opslagvermogen van uw toestel tot wel 8 keer. Zo kunt u naar hartelust filmpjes, apps et cetera blijven downloaden en opslaan.


Top beeldkwaliteit dankzij een Vodafone Smart Ultra 7 accessoire

Het grote scherm van 5.5 inch kan makkelijk schade oplopen. Gebruik een Vodafone Smart Ultra 7 accessoire om dit te voorkomen: Smartphonehoesjes.nl biedt hiervoor namelijk verschillende producten aan. Zo kunt u met een screenprotector, van supersterk glas of van folie, uw display vrij houden van krassen, barsten en vlekken. Daarnaast heeft u door gebruik te maken van de stylus pen nooit meer last van vette vingerafdrukken op uw scherm. Mocht het voorkomen dat, ondanks alle preventie, uw display tóch vies wordt, is dit gemakkelijk op te lossen. Middels een handige cleaning kit als Vodafone Smart Ultra 7 accessoire verdwijnt het vuil als sneeuw voor de zon en kunt u weer genieten van maximale beeldkwaliteit.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Vodafone Smart Ultra 7 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Vodafone Smart Ultra 7 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Vodafone Smart Platinum 7 accessoires
Bekijk de Vodafone Smart Prime 7 accessoires
Bekijk de Asus ZenFone Go accessoires