Winkelwagen

Samsung Galaxy A7 (2016)

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy A7 (2016) hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Zeer snelle levering.

 

Een hoesje voor uw Samsung Galaxy A7 (2016)

De Samsung Galaxy A7 (2016) focust zich op de middenklasse van de smartphonemarkt en is ontworpen met zeer aantrekkelijke specificaties. Zo is de behuizing uitsluitend vervaardigd van glas en metaal en is de gadget afgewerkt met een typerende Samsung touch. Ook wat betreft de technische specificaties zit de A7 erg hoog voor de standaarden van haar segment. Het toestel is voorzien van een supersnelle octa-core processor, twee uitstekende camera’s, een vingerscanner en een sterke batterij met 3300 mAh. Dit luxe exemplaar verdient rondom de bescherming van een Samsung Galaxy A7 (2016) hoesje.

 

Een hoesje is een must

Een flinke barst in het beeldscherm, een haperend besturingssysteem of een afgebroken randje, het leidt allemaal tot enorme frustraties. Door de juiste acties te ondernemen zorgt u voor voldoende bescherming voor uw toestel en bent u deze vervelende vormen van schade voor. Het Samsung Galaxy A7 (2016) hoesje beschikt over de juiste middelen om uw telefoon rondom van deze bescherming te voorzien en daarbij de kans op schade te minimaliseren. Het Samsung Galaxy A7 (2016) hoesje creëert een veilige omgeving voor uw smartphone, bevordert de levensduur en laat u langer genieten van een schadevrij design.

 

Van toegevoegde waarde

Het Samsung Galaxy A7 (2016) hoesje maakt zich ontzettend nuttig voor u en uw smartphone. Uw toestel profiteert van goede bescherming tegen schade, terwijl u van de uiterlijke features geniet. Het Samsung Galaxy A7 (2016) hoesje onderscheidt uw telefoon van andere apparaten, zorgt voor een passende look en verandert het standaarddesign in een adembenemende verschijning. Van zakenman tot fashionista en van voetbalfan tot vintageliefhebber, het brede assortiment biedt absoluut voor ieder wat wils.

Naast het aantrekkelijke design bevordert het hoesje tevens het smartphonegebruik. Bij een hoesje met stand-by functie gaat uw telefoon automatisch van en op stand-by en bespaart u daarbij op het batterijgebruik. Het display staat nooit onnodig aan en u bespaart een handeling bij het openen van het Samsung Galaxy A7 (2016) hoesje!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy A7 (2016) hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy A7 (2016) hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy A7 (2016) accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy A5 (2016) hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A3 (2016) hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy A8 (2018) hoesjes