Winkelwagen

Samsung Galaxy Ace 2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Ace 2 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Samsung Galaxy Ace 2

De Samsung Galaxy Ace 2 is de opvolger van de populaire Galaxy Ace en richt zich op het middensegment van de markt. Het toestel is te verkrijgen voor een aantrekkelijke prijs en beschikt over prima specificaties. 
Net als alle smartphones, en zeker smartphones met een touchscreen, is dit toestel een kwetsbaar bezit dat beschermd moet worden met een Samsung Galaxy Ace 2 hoesje. 
Smartphonehoesjes.nl was de eerste Nederlandse webshop die u Samsung Galaxy Ace 2 hoesjes aanbiedt.


Bescherm het touchscreen

Het 3.8 inch touchscreen is het meest kwetsbare onderdeel van de telefoon. U gebruikt juist dit onderdeel van de telefoon zeer intensief omdat u het toestel hiermee bedient. Perfecte bescherming middels een Samsung Galaxy Ace 2 hoesje is een vereiste. Zonder bescherming van het scherm ontstaan er snel krassen en vlekken die het gebruiksplezier sterk verminderen. Krassen op het scherm zijn zeer hinderlijk omdat het beeld niet meer volledig zichtbaar is. Met het gebruik van een lederen Samsung Galaxy Ace 2 hoesje voorkomt u het ontstaan van dergelijke krassen. Ook stof en vuil zal door het Samsung Galaxy Ace 2 hoesje worden geweerd.


Voorkom krassen en vuil op de camera

Een ander onderdeel van de Samsung Galaxy Ace 2 dat snel beschadigd raakt zonder gebruik van een Samsung Galaxy Ace 2 hoesje, is de camera met flitser. De camera bevindt zich aan de achterzijde van de telefoon. Omdat het toestel altijd op zijn rug ligt, is dit een gevoelige plaats voor beschadigingen. Bovendien komt er snel viezigheid op de lens wat het maken van mooie foto’s met de 5 megapixel camera verhindert. Gebruik daarom een Samsung Galaxy Ace 2 hoesje om optimaal plezier te beleven aan uw camera.


Welk hoesje moet ik kiezen?

De lederen insteekhoesjes en flipcases beschermen het toestel volledig. Naast beschadigingen op het scherm, voorkomen deze Samsung Galaxy Ace 2 hoesjes schade aan de behuizing. Het hoesje vangt de klap op als u uw toestel op een harde ondergrond laat vallen. De hoekjes van het toestel zijn gevoelig voor beschadigingen. Een Samsung Galaxy Ace 2 hoesje sluit perfect om uw toestel zodat de uiterlijke vorm behouden blijft en de hoekjes toch beschermd zijn.

Een backcover bevestigt u eenvoudig en snel om het toestel. Met dit Samsung Galaxy Ace 2 hoesje is zowel de zij- als achterkant beschermd. Een voordeel van de backcover is dat de aansluitpunten, camera en volumeknoppen beschikbaar blijven omdat het Samsung Galaxy Ace 2 hoesje op deze plaatsen uitsparingen bevat. U kunt uw toestel dus te allen tijde blijven gebruiken terwijl het deze veilig beschermd in het hoesje zit.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw product wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Ace 2 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Ace 2 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy Ace hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S8 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S8 Plus hoesjes