Winkelwagen

Samsung Galaxy Ace

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Ace hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.

 

Een hoesje voor uw Samsung Galaxy Ace

In de eerste helft van 2011 is de Samsung Galaxy Ace uitgekomen. De telefoon heeft een minimalistisch maar verfijnd ontwerp en gebruikt een 3,5 inch scherm. Het toestel maakt gebruikt van het besturingssysteem van Android en heeft een 5 megapixel camera. Een groot voordeel van de Galaxy Ace is dat u geen berichten meer hoeft te typen met losse toetsen maar u kunt gebruikmaken van Swype.

Een mooie telefoon voor een niet al te hoge prijs. Wat wilt u nog meer? Een Samsung Galaxy Ace hoesje om uw toestel te beschermen!

 

Altijd online

Met de Samsung Galaxy Ace bent u altijd online. De telefoon bevat een Social Hub waardoor al uw berichten geïntegreerd vanuit één omgeving te beheren zijn. Er is niets vervelender dan niet online kunnen zijn omdat uw toestel niet meer goed functioneert door interne of externe beschadigingen. Een Samsung Galaxy Ace hoesje biedt de uitkomst: gebruik van alle functies op het toestel en tóch beschermd!

 

Touchscreen

De Galaxy Ace is volledig afhankelijk van het scherm, het touchscreen. U bestuurt uw telefoon via het scherm en u typt uw berichten op het scherm en niet via aparte toetsen. Via de nieuwste techniek (Swype) veegt u met uw vinger over het scherm en creëert u woorden.

U kunt met een Samsung Galaxy Ace hoesje het scherm van uw toestel op meerdere manieren beschermen:

Gebruik een volledig beschermend Samsung Galaxy Ace hoesje zoals een insteekhoesje of een flipcase. Of gebruik een backcover in combinatie met een screenprotector. Een backcover is een Samsung Galaxy Ace hoesje dat alleen de zij- en achterkant van het toestel beschermt. Het voordeel van een backcover is dat u het toestel altijd kunt gebruiken en niet iedere keer uit het hoesje hoeft te halen. De juiste uitsparingen in dit Samsung Galaxy Ace hoesje zorgen ervoor dat u alle functies van de telefoon moeiteloos kunt benutten.

Door de screenprotector beschermt u het scherm, de backcover beschermt de zij- en achterkant waardoor het gehele toestel wordt beschermd. Een Samsung Galaxy Ace hoesje maakt het gebruik niet moeilijker maar zorgt wel voor een langer behoud van kwaliteit.

 

Een hoesje voor iedereen!

Samsung Galaxy Ace hoesjes zijn er voor iedereen. Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u effen, felgekleurde of design hoesjes. Daarnaast zijn de Samsung Galaxy Ace hoesjes verkrijgbaar in verschillend materiaal: lederen, hardcase of siliconen. Voor ieder wat wils!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw product wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Ace hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Ace accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy Ace 4 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Trend hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy J1 hoesjes