0

Samsung Galaxy Core LTE

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Core LTE hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Samsung Galaxy Core LTE

De Samsung Galaxy Core LTE is een fraaie smartphone die is bedoeld voor iedereen die wel een goede smartphone wil, maar niet bereid is hiervoor de hoofdprijs te betalen. Met zijn 4.5 inch scherm en 1.2 GHz dual-core processor kan dit toestel goed mee. Om hem optimaal tegen schade te beschermen, kiest u voor een Samsung Galaxy Core LTE hoesje.


Uw telefoon gaat langer mee

Met een hoesje om uw Samsung Galaxy Core LTE zal uw telefoon een stuk langer mee gaan. Omdat mensen hun smartphone overal mee naartoe nemen en smartphones relatief kwetsbaar zijn omdat zij vol zitten met de meest geavanceerde technologie, is de kans op schade groot indien u geen Samsung Galaxy Core LTE hoesje gebruikt. Een onbeschermde smartphone kan namelijk al na één enkele val onherstelbaar beschadigen doordat het systeem op tilt slaat. Het is daarom verstandig om te zorgen voor een beschermend Samsung Galaxy Core LTE hoesje, deze beschermt uw kwetsbare smartphone bij een val zodat u hem met een gerust hart overal mee naartoe kunt nemen.


Bescherm uw scherm

Het scherm is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw smartphone. Zonder een hoesje om uw Samsung Galaxy Core LTE kan het 4.5 inch touchscreen verbrijzelen als gevolg van een val, maar ook slijtage en krassen liggen op de loer. Als u uw smartphone per ongeluk in uw broekzak stopt waarin u ook uw sleutels hebt zitten, kan het scherm lelijk krassen. Met een Samsung Galaxy Core LTE hoesje beschermt u het scherm, zodat u altijd kunt blijven genieten van het haarscherpe beeld op uw smartphone en niet tussen de krassen en barsten door hoeft te turen.

Zit u erover te denken om een Samsung Galaxy Core LTE hoesje te kopen dat de voorzijde onbeschermd laat? Dan is het raadzaam om hiernaast ook een screenprotector te kopen om het scherm krasvrij te houden.


Een mooi uiterlijk

Met een Samsung Galaxy Core LTE hoesje biedt u uw smartphone niet alleen de beste bescherming, maar geeft u hem eveneens een fraai uiterlijk. Zo kunt u uw smartphone de stijl geven die bij u past. Of u nu houdt van strak en zakelijk, of juist vrolijkheid wilt uitstralen met een Samsung Galaxy Core LTE hoesje in een felle kleur, het kan allemaal.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Core LTE hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Core LTE hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Core LTE accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy Core hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Core Plus hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Core Prime hoesjes