Winkelwagen

Samsung Galaxy Core LTE accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Core LTE accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk.


Een accessoire voor uw Samsung Galaxy Core LTE

De Samsung Galaxy Core LTE is een mooi vormgegeven smartphone die is uitgerust met een 1.2 GHz dual-core processor, een 5 megapixel camera en een 4.5 inch scherm. Indien u optimaal van uw toestel wenst te genieten, zorgt u voor Samsung Galaxy Core LTE accessoires.


De beste bescherming

Het zou toch heel jammer zijn als uw toestel al na korte tijd schade oploopt? Bescherm hem daarom met Samsung Galaxy Core LTE accessoires. Met een screenprotector voorkomt u dat krassen het scherm zullen ontsieren en een anti-stofplugje zorgt dat er geen viezigheid in het binnenwerk terecht kan komen, waardoor uw toestel goed blijft functioneren. Met een leuk hangertje aan het plugje is dit meteen ook een leuke accessoire bij uw Samsung Galaxy Core LTE.


Gebruik uw smartphone als muziekspeler

U kunt zoveel meer met uw smartphone dan alleen maar bellen, app’en en surfen. Zo kunt u hem met de juiste Samsung Galaxy Core LTE accessoires ook gebruiken als muziekspeler. En met een aux-kabel kunt u uw toestel aan uw stereo koppelen om te genieten van de beste geluidskwaliteit. Geen stereo in de buurt? Dan is een setje in ear oordopjes een nuttige Samsung Galaxy Core LTE accessoire. Als u met meer mensen wilt genieten van uw muziek is een bluetooth speaker ideaal. U kunt deze ook meenemen naar buiten, zodat u ook in het park of op het strand naar uw muziek kunt luisteren. Hebt u niet genoeg geheugen op uw telefoon voor al uw favoriete muziek? Dan is een micro sd kaartje waarmee u het geheugen eenvoudig uitbreidt dé Samsung Galaxy Core LTE accessoire voor u.


Een ruim aanbod

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u een ruim aanbod aan verschillende Samsung Galaxy Core LTE accessoires. Naast de hierboven beschreven accessoires kunt u hier bijvoorbeeld ook terecht voor diverse snoertjes, opladers, smartphonehouders en stylus pennetjes.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Core LTE accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Samsung Galaxy Core LTE accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Samsung Galaxy Core accessoires
Bekijk de Samsung Galaxy Core Plus accessoires
Bekijk de Samsung Galaxy Core Prime accessoires