Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Express accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk.


Een accessoire voor uw Samsung Galaxy Express

De Samsung Galaxy Express is een fijne smartphone die opvalt door zijn fraaie design. Met de snelle 1.2 ghz dual-core processor kunt u eenvoudig multitasken en met het 4.5 AMOLED-scherm kunt u video's bekijken in haarscherpe kwaliteit. Met de juiste Samsung Galaxy Express accessoires haalt u meer uit uw toestel.


Accessoires voor het scherm

Het scherm is het kwetsbaarste onderdeel van een smartphone. Als u ervoor wilt zorgen dat het scherm krasvrij blijft, is de screenprotector een onmisbare Samsung Galaxy Express accessoire. Een screenprotector is een doorzichtige folie die eenvoudig over het scherm heen te plakken is. Eenmaal aangebracht is de screenprotector onzichtbaar, maar zorgt hij er wel voor dat het scherm niet snel zal krassen.

Een andere Samsung Galaxy Express accessoire voor het scherm is de stylus pen. Dit is een dun pennetje met een zacht rubberen uiteinde. Het bedienen van uw smartphone gaat een stuk gemakkelijker met een stylus pen. Bovendien is een stylus pen ook een fraaie Samsung Galaxy Express accessoire waarmee u gezien kunt worden.


Haal meer uit uw telefoon

Maak van uw smartphone een navigatiesysteem. Met de juiste Samsung Galaxy Express accessoires hoeft u niet zo'n dure TomTom aan te schaffen. Een onmisbare accessoire hiervoor is de autohouder. Hiermee kunt u uw smartphone op uw voorruit aanbrengen zodat u hem goed kunt zien vanuit de bestuurdersstoel. Een andere Samsung Galaxy Express accessoire die nodig is om uw smartphone om te toveren tot navigatiesysteem is de autolader. Hiermee kunt u uw telefoon opladen via de sigarettenaansteker in de auto. Een handige Samsung Galaxy Express accessoire dus.

Een andere accessoire waarmee u meer uit uw telefoon haalt, is de Moshi Moshi handset. Deze retro hoorn is eenvoudig in uw smartphone in te pluggen en verhoogt de bel-ervaring aanzienlijk.


Kwaliteit en service


Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Express accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Samsung Galaxy Express accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Samsung Galaxy Young accessoires
Bekijk de Samsung Galaxy S2 accessoires
Bekijk de Samsung Galaxy S7 accessoires