Winkelwagen

Samsung Galaxy Note Edge

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Note Edge hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Samsung Galaxy Note Edge

Deze telefoon van Samsung is uniek vormgegeven met de zogenaamde edge. U ontvangt al uw notificaties en updates op dit speciale randje, zodat u zo min mogelijk storing ervaart maar wel constant up-to-date blijft. Daarnaast maakt deze telefoon prachtige foto’s met een 16 megapixel camera en is de eenvoud van het multitasken naar een hoger niveau getild. Voorzie deze alles-in-één gadget van een Samsung Galaxy Note Edge hoesje en ga direct zorgeloos aan de slag.


Het Samsung Galaxy Note Edge hoesje

Uw nieuwe aanwinst is gevoelig voor stoten, krassen en vuil en daar komt bij dat ongelukjes in een klein hoekje zitten. Indien de noodzakelijke telefoonbescherming ontbreekt, loopt uw telefoon een verhoogde kans op de bovengenoemde schade. Gebruik een Note Edge hoesje om uw toestel van de juiste bescherming te voorzien. De kans op schade wordt geminimaliseerd en harde stoten worden zo goed mogelijk geabsorbeerd. Ga zorgeloos aan de slag met uw telefoon en laat de rest aan het Samsung Galaxy Note Edge hoesje over.

De bescherming die het Samsung Galaxy Note Edge hoesje biedt, komt onder andere goed van pas tijdens het reizen. De hoes zorgt ervoor dat u uw toestel veilig kunt opbergen in de tas en broekzak, zodat de sleutels geen schijn van kans hebben. Ook tijdens een wandeling, treinreis of fietstocht beschermt het hoesje uw Samsung Galaxy Note Edge tegen gevaarlijke invloeden van buitenaf, zoals zon, regen en scherpe voorwerpen.


Uiterlijk

De Samsung telefoon is voorzien van een strak en uniek design, maar op den duur wilt u misschien afwisselen met wat anders. Het Samsung Galaxy Note Edge hoesje kan u ook bij deze behoefte uitstekend van dienst zijn. U kunt het uiterlijk van uw telefoon aanpassen door een hoesje te kiezen met een kleur, uitstraling en design dat u aanspreekt. U kunt hierbij denken aan een felgekleurd hardcase hoesje voor de Samsung Galaxy Note Edge, maar bijvoorbeeld ook aan één met een wat zakelijkere tint zoals de lederen booktype.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Note Edge hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Note Edge hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Note Edge accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy Note 4 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Note 3 Neo hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Note 3 hoesjes