Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Note Edge accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk.


Een accessoire voor uw Samsung Galaxy Note Edge

De Samsung Galaxy Note Edge is voorzien van een speciale ‘edge’ aan de zijkant van het toestel. Deze rand ontvangt alle notificaties en updates, zodat u ongestoord gebruik kunt maken van het toestel. Daarnaast maakt u foto’s met een 16 megapixel camera en is het multitasken erg gemakkelijk met deze telefoon. Benut uw nieuwe telefoon optimaal door gebruik te maken van handige accessoires voor de Samsung Galaxy Note Edge.


Foto’s maken doet u zo

Gebruik deze handige Samsung Galaxy Note Edge accessoires om de perfecte foto’s te maken. Zowel de selfie stick als de shutterball vallen onder de categorie ‘Samsung Galaxy Note Edge accessoires’ en helpen u enorm bij het maken van een foto. De selfie stick is een uitschuifbare stok waarmee het bereik van de foto vergroot wordt. U kunt zo naast het maken van een selfie nu ook voor een zogenaamde groupie kiezen. De shutterball werkt in combinatie met de zelfontspanner. Zet uw toestel neer op een afstandje, stel de timer in en gebruik de Samsung Galaxy Note Edge accessoire als afstandsbediening voor uw camera.


Muziek luisteren met uw telefoon

De Samsung Galaxy Note Edge accessoires kunnen tevens goed gebruikt worden om muziek mee af te spelen of om de kwaliteit ervan te verbeteren. Verschillende soorten accessoires zijn hiervoor geschikt, afhankelijk van uw voorkeuren. Zo kunt u de originele Samsung oordopjes gebruiken om de muziek voor uzelf af te sluiten, erg handig in het openbaar vervoer of tijdens een moment van rust. Een tweede accessoire voor de Samsung Galaxy Note Edge is de speaker. Deze is zowel in een bluetooth als in een normale variant verkrijgbaar. De speaker voorziet u van muziek op een feestje, tijdens het doen van het huishouden of bij het nemen van een rustgevend bad.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Note Edge accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Samsung Galaxy Note Edge accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Samsung Galaxy Note 4 accessoires
Bekijk de Samsung Galaxy Note 3 accessoires
Bekijk de Samsung Galaxy Note 2 accessoires