Winkelwagen

Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 hoezen ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoes voor uw Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2

Met de Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 heeft u een fijne tablet in huis gehaald. De tablet beschikt over een 12.2-inch beelddscherm en een haarscherpe 8 megapixel camera aan de achterzijde. De tablet is vervaardigd van kunststof en heeft ongeveer de maten van een A4’tje. Ondanks het stevige kunststof materiaal blijft een Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 hoes noodzakelijk om uw tablet tegen allerlei schade te beschermen!


Een schadevrij design

Uw Samsung tablet is uiteraard op z’n mooist als deze net uit de verpakking komt. Met behulp van een Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 hoes behoudt u dit prachtige schadevrije design voor een aanzienlijk langere tijdsperiode. Beide hoezen beschermen uw tablet tegen kras- en stootschade en houden daarnaast ronddwarrelend stof op afstand. Met een hoes om uw Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 geniet uw tablet van zowel een beschermend als fashionable jasje en vangt u als het ware twee vliegen in één klap!

De Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 hoes is verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en materialen. Indien u de tablet voornamelijk gebruikt voor zakelijke doeleinden, is het van belang dat de Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 hoes voor een representatieve uitstraling zorgt. Met behulp van een lederen hoes in de kleuren zwart of bruin vertoont uw tablet zich vanaf nu in stijl op een vergadering. Op deze manier maakt u indruk op het werk en is uw tablet tegelijkertijd goed beschermd tegen schade. Weer die twee vliegen in één klap!


Handige standaard

De Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 hoezen vervullen een multifunctionele functie. Zo bieden deze goede bescherming, verzorgen ze een heel nieuw uiterlijk én functioneren ze vaak als handige standaard voor uw tablet. Deze standaard maakt het mogelijk om de Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 in zijn hoes rechtop neer te zetten bij het kijken van een film, bij het koken van een bepaald recept of bij het Skypen met een vriend of familielid.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Note / Tab Pro 12.2 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Note 10.1 hoezen