Winkelwagen

Samsung Galaxy S1

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy S1 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Samsung Galaxy S1

Sinds de Samsung Galaxy S1 in juni 2010 op de Nederlandse markt uitkwam is de telefoon talloze malen over de toonbank gegaan. En dat is niet zonder reden. De Samsung Galaxy S1 is een mooi vormgegeven en complete smartphone. Met het 4 inch touchscreen is het beeld altijd goed te zien en met de 5.0 megapixel camera kunt u elk bijzonder moment haarscherp vastleggen. Daarbij beschikt de Galaxy S1 ook over een VGA camera aan de voorzijde, zodat u gemakkelijk kunt videobellen. Deze toptelefoon verdient de best mogelijke bescherming. Kies daarom voor een Samsung Galaxy S1 hoesje.


Optimale bescherming

Een Samsung Galaxy S1 hoesje biedt uw telefoon optimale bescherming. Zonder hoesje kan vuil zich eenvoudig tussen de randjes van de telefoon nestelen. Ook kan er stof in de camera terechtkomen, wat ten koste gaat van de kwaliteit van uw foto’s. Met een Samsung Galaxy S1 hoesje behoort dit tot de verleden tijd. Een hoesje beschermt uw telefoon optimaal tegen omgevingsfactoren zoals vuil en stof. Daarbij biedt een Samsung Galaxy S1 hoesje ook bescherming tegen krassen op het scherm en de behuizing en vangt het de schok op wanneer u de telefoon laat vallen of ergens tegenaan stoot. Uw telefoon blijft langer als nieuw met een Samsung Galaxy S1 hoesje.


Voorkom krassen op uw scherm

Het scherm is het meest kwetsbare onderdeel van een telefoon. Om extra zeker te zijn dat deze krasvrij blijft, kunt u het beste naast een Samsung Galaxy S1 hoesje ook een screenprotector aanschaffen. Dit is een doorzichtige folie die over het scherm geplakt kan worden. Omdat de screenprotector gemaakt is van speciale keramische microvezel beschermt deze het scherm optimaal tegen krassen. Ook zorgt de screenprotector ervoor dat de kleuren van het super AMOLED beeldscherm langer mooi blijven.


Samsung Galaxy S1 hoesjes in alle varianten

Met een hoesje kunt u uw telefoon het uiterlijk geven dat bij uw eigen stijl past. Zo kunt u kiezen voor een luxe lederen insteekhoes of juist voor een blingbling backcover uitvoering. Van design tot neutraal zwart, bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het ideale Samsung Galaxy S1 hoesje dat bij u past.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy S1 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy S1 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy S1 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy S7 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S6 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S5 hoesjes