Samsung Galaxy S21 Plus Bookcases & flipcases

49 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 354672428.jpg - nl_NL
    Dux Ducis Slim Softcase Bookcase Samsung Galaxy S21 Plus - Donkerblauw
    Waardering:
    € 14,99 € 9,99
    -33%
    Op voorraad
Pagina 3 van 3

49 producten

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij Smartphonehoesjes.nl vind je het grootste aanbod Samsung Galaxy S21 Plus booktypes & flipcases ✔ Gratis verzending ✔ Supersnelle levering ✔ Keurmerk.

 

Een bookcase of flip cover voor de Samsung Galaxy S21 Plus

De Samsung Galaxy S21 Plus is een smartphone die van alle markten thuis is. De telefoon heeft een 6.7 inch beeldscherm en beschikt over een resolutie van 1080 bij 2400 pixels. Houd je van foto’s maken? Ook dan zit je goed bij de Samsung Galaxy S21 Plus. De smartphone beschikt namelijk over een triple camera, bestaande uit tweemaal 12 en 64 megapixels, aan de achterzijde en aan de voorzijde een camera met 10 megapixel. Alle prachtige foto’s die je maakt, kun je vervolgens makkelijk opslaan op je telefoon dankzij het opslaggeheugen van 128GB. Om je geliefde toestel zolang mogelijk in de allerbeste staat te houden, is een flip cover of bookcase een absolute aanrader. Een hoesje zorgt ervoor dat je smartphone minder vatbaar is voor schade en langer in de allerbeste staat blijft. Zo kun je het maximale uit je toestel halen. Klinkt perfect toch?

 

Waarom een flip cover of bookcase voor de Samsung Galaxy S21 Plus

Als je een smartphone aanschaft, wil je natuurlijk zolang mogelijk van je aankoop genieten. Een telefoon is immers geen goedkope aankoop. Goede bescherming is dan ook erg belangrijk om krassen en barsten op afstand te houden. Met een bookcase of flip cover voor de Samsung Galaxy S21 Plus is dat een fluitje van een cent! Naast dat een hoesje een beschermende functie heeft, hebben deze type hoesjes nog meer te bieden. Je kunt in veel gevallen je briefgeld en belangrijkste pasjes opbergen aan de binnenzijde van de case. Dankzij deze extra opbergruimte, heb je geen extra portemonnee meer nodig en kun je met alleen een bookcase of flip cover op pad. Ben je toe aan wat ontspanning? Ook dan heeft een bookcase of flip cover voor de Samsung Galaxy S21 Plus wat te bieden! Je kunt de flap van de hoes omvouwen tot standaard. Dankzij deze functie kun je in een simpele handbeweging de perfecte kijkhoek creëren en handsfree een leuke film of serie kijken. Zoals je ziet heeft een flip cover of bookcase voor de Samsung Galaxy S21 Plus van alles te bieden!

 

Verwisselbare look

Houd je ervan om het uiterlijk van je telefoon af en toe te veranderen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Met een bookcase voor de Samsung Galaxy S21 Plus kun je vliegensvlug het uiterlijk van je telefoon veranderen en omtoveren tot iets anders. Ben je soms in voor een zakelijke look? Ga dan voor een hoesje in een neutrale en effen kleur. Denk hierbij aan zwart, bruin en donkerblauw. Zo kom je strak en verzorgd voor de dag. Houd je van een beetje kleur? Kies dan een bookcase of flip cover met een tof design. Je kunt het zo gek niet bedenken of het design is verkrijgbaar. Een dierenprintje, seizoensgebonden hoesje of een vrolijk bloemenontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk daarom snel op Smartphonehoesjes.nl en ga op zoek naar de perfecte flip cover of bookcase voor jouw Samsung Galaxy S21 Plus!

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je jouw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

Je betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en je Samsung Galaxy S21 Plus bookcase wordt dezelfde dag nog verzonden indien je besteld en betaald hebt vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar je terecht kunt voor al je telefoonhoesjes. Je kunt behalve een Samsung Galaxy S21 Plus flip cover ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy S21 Plus accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy S21 Booktypes & Flipcases
Bekijk de Samsung Galaxy S21 Ultra Booktypes & Flipcases
Bekijk de Samsung Galaxy S20 Plus Booktypes & Flipcases


Terug naar Samsung Galaxy S21 Plus hoesjes
Naar Samsung Galaxy S21 Plus Hardcase hoesjes
Naar Samsung Galaxy S21 Plus TPU & Siliconen hoesjes
Naar Samsung Galaxy S21 Plus Screenprotectors
Naar Samsung Galaxy S21 Plus Accessoires