Winkelwagen

Samsung Galaxy S4 Active

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy S4 Active hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Samsung Galaxy S4 Active

De Samsung Galaxy S4 Active is het robuuste broertje van de Galaxy S4. Beide telefoons lijken erg op elkaar, het grootste verschil is dat de S4 Active een stuk meer kan hebben. Zo is hij stof- en waterdicht en kan hij met gemak een half uur onder water volgens de fabrikant. Met de 8 megapixel camera kunt u zo ook onder water haarscherpe foto's en filmpjes maken. Het 5 inch full HD scherm stelt u bovendien in staat om deze foto's en filmpjes vervolgens ook in kraakheldere kwaliteit te bekijken. Bescherm deze fraaie telefoon met een Samsung Galaxy S4 Active hoesje.


Bescherm uw telefoon tegen schade

Omdat de S4 Active robuuster is dan de S4 zou u misschien denken dat de bescherming met een Samsung Galaxy S4 Active hoesje niet nodig is. Dat is echter een misvatting. De S4 Active kan ook nog relatief eenvoudig beschadigd raken als u hem uit uw vingers laat glippen en hij een smak op de grond maakt. Eén forse klap kan al een weigerend systeem tot gevolg hebben. De bescherming met een Samsung Galaxy S4 Active hoesje is dus pure noodzaak als u lange tijd van uw telefoon wilt blijven genieten.

Met een Samsung Galaxy S4 Active hoesje beschermt u het uiterlijk van uw telefoon tegen ontsierende schade. Een barst in het scherm of lelijke krassen op de behuizing zijn vaak zo opgelopen. Met een hoesje beschermt u het toestel tegen deze schade zodat uw telefoon er langer als nieuw blijft uitzien. Ook schade aan de camera wordt voorkomen met een Samsung Galaxy S4 Active hoesje. Door de solide bescherming zal de lens minder snel krassen en zal er minder snel stof in de camera komen.


Een geschikt hoesje voor iedereen

Een Samsung Galaxy S4 Active hoesje biedt uw telefoon niet alleen de best mogelijke bescherming, maar zorgt er bovendien voor dat uw toestel er fraai uitziet. Door het ruime aanbod aan Samsung Galaxy S4 Active hoesjes vindt u altijd een geschikt hoesje. Of u nu houdt van vrolijke gekleurde covers of juist meer een zakelijk imago wilt uitstralen, u vindt altijd een Samsung Galaxy S4 Active hoesje dat bij u past.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy S4 Active hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy S4 Active hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy S4 Active accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy S4 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Xcover 4 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Note 2 hoesjes