Winkelwagen

Samsung Galaxy Tab A 8.0

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoes voor uw Samsung Galaxy Tab A 8.0

De Samsung Galaxy Tab A 8.0 is een fijne tablet met een beeldscherm ter grootte van 8 inch. De tablet schiet foto’s met een 5-megapixel camera en draait op een snelle quad-core processor. Het besturingssysteem van de gadget is die van Android, versie 5.1 Lollipop. Minimaliseer de kans op schade voor uw tablet en maak consequent gebruik van een Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoesje.


Zo lang mogelijk mooi

Wilt u ook zo graag dat prachtige, stijlvolle en schadevrije design van uw net nieuwe tablet intact houden? Schakel dan de hulp in van een Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoesje en u bent al een grote stap in de goede richting. Het is hierbij echter wel van belang dat u direct van het begin af aan gebruik maakt van de hoes en dit vervolgens consequent blijft doen. Alleen dan is de Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoes in staat om optimale prestaties te leveren en gevaarlijke invloeden van buitenaf te weren.

De Samsung Galaxy Tab A 8.0 realiseert de bescherming op verschillende manieren. Ten eerste doet de hoes dit aan de hand van de schokabsorberende materialen. Zodra de tablet een flinke smakkerd op de grond maakt, vangt de hoes de hardste stoten en schokken op en blijft het interne mechanisme maximaal beschermd. Daarnaast bieden deze kwaliteitsvolle materialen tevens een goede beschermlaag tegen krassen, stoten en vuil. Bovendien zijn de hoesjes vaak voorzien van een stevige magneetsluiting en blijft de Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoes altijd op de juiste momenten gesloten.


De ingebouwde standaard

Als u kiest voor een draaibare Samsung Galaxy tab A 8.0 hoes, geniet u tevens van veel bijkomende voordelen. Deze hoezen zijn voorzien van een ingebouwde standaard en kunnen tevens 360 draaien. U zet de tablet eenvoudig rechtop neer en draait deze vervolgens in een gewenste positie, zowel horizontaal als verticaal. Deze extra functie van de Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoes is ontzettend functioneel voor een tablet, want u gebruikt deze hoogstwaarschijnlijk het meest in rechtopstaande stand.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Tab A 8.0 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Tab A 8.0 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy Tab A 9.7 hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Tab 4 8.0 hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Tab 3 8.0 hoezen