Winkelwagen

Samsung Galaxy Tab S 8.4

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoes voor uw Samsung Galaxy Tab S 8.4

De Samsung Galaxy Tab S 8.4, zoals de naam het al zegt: een tablet met een display van 8.4 inch. Deze tablet heeft niet zomaar een display, hij heeft er eentje met AMOLED! Dit houdt in dat er een hoog contrast en een hoge helderheid gegenereerd kunnen worden. Een andere gave optie van deze tablet is de ingebouwde vingerafdrukscanner. Zo kunt u eenvoudig inloggen met uw vingerafdruk en onderling van gebruikersaccount wisselen. De ideale oplossing om uw gegevens, foto’s en gesprekken veilig af te schermen voor alle andere vingerafdrukken in deze wereld. Bescherm dit juweeltje in een handige Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes naar keuze.


Een nieuw jasje

Steek uw aanwinst een in nieuw jasje met een Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes. Smartphonehoesjes.nl biedt een breed assortiment producten aan voor deze tablet, zodat u de gewenste hoes voor de Samsung Galaxy Tab S 8.4 binnen no time gevonden heeft. Wordt het een zakelijke booktype hoes van leder of gaat u eerder voor een fleurig roze hardcase of misschien wel voor beide? Binnen de afdeling Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoezen kunt u kiezen uit verschillende kleuren, printjes en soorten hoezen. Siliconen hoezen beschermen de kwetsbaarste onderdelen van uw tablet, terwijl de booktypes en flipcases de hele tablet voorzien van bescherming. Welke Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes u ook kiest, uw geniet absoluut van een nieuwe en unieke uitstraling van uw tablet.


Schadevrij design

De aankoop van een nieuwe gadget geeft altijd veel plezier bij de gemiddelde Nederlander, en terecht! Met een handige hoes voor uw Samsung Galaxy Tab S 8.4 kunt u dit plezier nog een mooi stuk verlengen. Zoals welbekend zit een ongeluk en klein hoekje en heeft het luxe AMOLED display een kras te pakken voordat u er erg in heeft. Voorkom deze plezierbederver met een Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes, die uw tablet ook nog eens een gaaf uiterlijk geeft. Deze hoes voor de Samsung Galaxy Tab S 8.4 kunt u zien als een goede investering, want alles is beter dan wekelijks een nieuwe tablet op het boodschappenlijstje, niet waar?


Onderweg met uw tablet

Uw nieuwe tablet gaat uiteraard overal mee naar toe en kan misschien wel gezien worden als uw nieuwe rechterhand. Veel van de Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoezen bieden speciale vakjes voor pasjes en briefgeld. Gaat u boodschappen doen of reizen met het OV? Ontzettend handig om de belangrijkste passen mee te nemen en een eventueel boodschappenlijstje in de hoes op te bergen.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Tab S 8.4 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Tab S 8.4 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy Tab S2 9.7 hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Tab 4 8.0 hoezen