Winkelwagen

Samsung Galaxy View 18.4

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy View hoezen ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Altijd zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoes voor uw Samsung Galaxy View 18.4

De Samsung Galaxy View 18.4 is de droom voor elke medialiefhebber. Met een schermdiameter van 18,4 inch en een resolutie van 1920 x 1080 pixels is het apparaat ideaal om films op te kijken of om op te gamen. Aan de binnenkant zitten bovendien een Exynos processor met acht kernen en een accu van 5700 mAh. Voor optimaal genot van deze tablet gebruikt u een Samsung Galaxy View 18.4 hoes.


Beschermen met een Samsung Galaxy View 18.4 hoes

De kracht van uw tablet zit hem in zijn grote scherm. Het zou dan ook zonde zijn als daar binnen de kortste keren een grote barst in zou zitten. Een Samsung Galaxy View 18.4 hoes biedt de juiste bescherming om dit te voorkomen. Stelt u zich het eens voor: u bent klaar voor een avondje film kijken op de bank en uw tablet maakt een onvoorziene val op de vloer. Niet alleen kunt u uw relaxte avondje wel op uw buik schrijven, u zult het scherm ook compleet moeten vervangen. Een Samsung Galaxy View 18.4 hoes zorgt voor onbezorgd genot en bespaart u ook nog eens hoge reparatiekosten.


Voorkom hapering

Niet alleen het scherm, ook de interne technologie van uw tablet is uiterst kwetsbaar. Door het apparaat te beschermen met een Samsung Galaxy View 18.4 hoes voorkomt u dat de kleine en gevoelige onderdelen beschadigd raken. Hapering is vaak het gevolg van een klap op de grond, maar kan ook optreden na waterschade. U wilt toch niet dat het scherm voorgoed op zwart staat nadat u per ongeluk uw glas drinken over de tablet stoot? Hul uw favoriete gadget daarom in een stevige en betrouwbare Samsung Galaxy View 18.4 hoes.


Schermbescherming

Met een Samsung Galaxy View 18.4 hoes zorgt u er bovendien voor dat u uw tablet precies de juiste looks geeft. Ga voor een vrolijke variant met een hip printje of juist voor een zakelijke uitstraling door te kiezen voor een sober uiterlijk. In een handomdraai maakt u van uw tablet écht iets persoonlijks. Bovendien bieden veel Samsung Galaxy View 18.4 hoezen de mogelijkheid om wat kleine accessoires te bewaren. Met uw tablet de trein in? Uw tablet en ov-chipkaart zitten beide veilig opgeborgen in dezelfde hoes. Ideaal, want zo hoeft u verder niets mee te nemen.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy View 18.4 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy View 18.4 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy View 18.4 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy Tab A 9.7 hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Tab S 10.5 hoezen
Bekijk de Samsung Galaxy Tab 4 10.1 hoezen