Winkelwagen

Samsung Galaxy Young

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Samsung Galaxy Young hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Samsung Galaxy Young

Begin 2013 presenteerde Samsung de Galaxy Young. Deze smartphone is vooral bedoeld voor jongeren. Hij valt niet zozeer op door zijn specificaties, maar vooral door het strakke design en de aantrekkelijke prijs. Groot voordeel van de Galaxy Young is dat hij relatief klein is: het scherm heeft een diameter van slechts 3.3 inch. Hierdoor is de Galaxy Young een fijne handzame telefoon. Bescherm dit toestel met een Samsung Galaxy Young hoesje.


Bescherm uw smartphone

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Als u uw telefoon niet beschermt met een Samsung Galaxy Young hoesje, kan deze na een val behoorlijk beschadigen. Eén flinke klap kan het systeem al laten haperen. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Kies daarom voor een Samsung Galaxy Young hoesje. Deze zit stevig om de telefoon en beschermt het kwetsbare binnenwerk tegen val- en stootschade. Zo gaat uw toestel veel langer mee.

Een Samsung Galaxy Young hoesje beschermt het toestel ook tegen schade aan de 3 megapixel camera. Zonder hoesje komt er al snel stof of vuil op de camera, of, nog veel erger, kan de kwetsbare lens schade oplopen. Een Samsung Galaxy Young hoesje geeft de camera de nodige bescherming, zodat u altijd haarscherpe foto’s kunt blijven maken.


Voorkom krassen op het scherm

Het scherm is het meest kwetsbare deel van een smartphone. Aanraking met een scherp voorwerp kan voor krasjes zorgen en een valpartij kan leiden tot een lelijke barst. Kies daarom voor de bescherming van een Samsung Galaxy Young hoesje. Deze zorgt ervoor dat het scherm er zo lang mogelijk als nieuw blijft uitzien. Indien u een hoesje aanschaft dat het scherm openlaat, is het verstandig om naast een Samsung Galaxy Young hoesje ook een screenprotector als telefoon accessoire aan te schaffen. Met deze dunne folie voorkomt u krassen, stof en vuil op het scherm.


Een fraai uiterlijk

Een smartphone is een persoonlijk bezit. U neemt hem overal mee naartoe en hebt hem altijd binnen handbereik. Dan is het wel zo leuk als u uw smartphone een persoonlijk uiterlijk kunt geven met een Samsung Galaxy Young hoesje. Door het grote aanbod hoesjes hebt u een ruime keuze en vindt u gegarandeerd een hoesje dat qua uiterlijk helemaal bij u past. Bekijk snel het aanbod Samsung Galaxy Young hoesjes en kies uw ideale hoesje!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Samsung Galaxy Young hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Samsung Galaxy Young hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Samsung Galaxy Young accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Samsung Galaxy S4 hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Express hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy Y hoesjes