Winkelwagen

Sony Xperia SP

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Sony Xperia SP hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Sony Xperia SP

Sony kondigde in het voorjaar van 2013 de Xperia SP aan. Deze mooie telefoon is uitgerust met een dual-core processor met een kloksnelheid van 1.7 Ghz. Het 4.6 inch scherm heeft voor veel mensen precies de juiste afmetingen. Het is groot genoeg om alles goed te kunnen zien, maar tevens ook handzaam genoeg om met één hand te bedienen. De 8 megapixel camera maakt deze telefoon helemaal af. Voor bescherming van deze telefoon schaft u een Sony Xperia SP hoesje aan.


Bescherm uw telefoon

Met een Sony Xperia SP hoesje blijft uw toestel er veel langer goed uitzien. Omdat smartphones vaak intensief worden gebruikt, is het moeilijk te ontkomen aan gebruiksschade zoals krasjes op het scherm of de behuizing en versleten randjes. Met een Sony Xperia SP beschermt u het toestel tegen deze ongemakken. Het hoesje beschermt de kwetsbare onderdelen van uw telefoon tegen slijtage waardoor u ook na een jaar nog voor de dag kunt komen met deze fraaie smartphone.

Met een Sony Xperia SP hoesje blijft het toestel tevens langer goed functioneren. Een gevaar zit vaak in een klein hoekje. Als u per ongeluk een glas drinken over de smartphone morst, er mee in de regen belt of deze per ongeluk uit uw handen laat glippen, is de kans op permanente schade aan het systeem groot. Daarom is het verstandig om de telefoon te beschermen met een Sony Xperia SP hoesje. Deze beschermt het kwetsbare binnenwerk tegen waterschade en valschade. Uw telefoon gaat aanzienlijk langer mee met een Sony Xperia SP hoesje.

Ook de camera van de Xperia SP wordt beschermd door een hoesje. De gevoelige lens zal minder snel krassen oplopen en ook zal er minder snel stof en vuil in de camera komen. Met een Sony Xperia SP hoesje kunt u dus altijd en overal haarscherpe foto’s blijven maken met de 8 megapixel camera.


Uw ideale hoesje

Met een Sony Xperia SP hoesje geeft u uw telefoon het uiterlijk dat u wenst. Of u nu houdt van strak design, sober en chique of juist een extravagante en gekleurd uiterlijk voor uw telefoon wenst, door het grote aanbod vindt u altijd uw ideale Sony Xperia SP hoesje.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Sony Xperia SP hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Sony Xperia SP hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Sony Xperia SP accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Sony Xperia Z hoesjes
Bekijk de Sony Xperia X Compact hoesjes
Bekijk de Sony Xperia E5 hoesjes