Winkelwagen

Sony Xperia Z


Een hoesje voor uw Sony Xperia Z

De Sony Xperia Z is een zeer geavanceerde smartphone van Sony. Dit vlaggenschip draait op een 1.5 Ghz quad-core processor, is voorzien van het Android 4.1 (Jelly Bean) besturingssysteem en is uitgerust met een 13.1 (!) megapixel camera. Een geweldige telefoon, die niet compleet is zonder een Sony Xperia Z hoesje.


Bescherm uw telefoon

De Sony Xperia Z is een uitermate moderne telefoon die zeer solide is gebouwd. Naast het kraswerende 5.0 inch full HD touchscreen is de telefoon ook stof- en waterbestendig. Dit betekent echter niet dat u zonder Sony Xperia Z hoesje toekunt. Hoe stevig het design ook is, bij een forse klap kan het moderne systeem gaan haperen.

Als u net meer dan zeshonderd euro hebt neergelegd voor deze telefoon wilt u schade natuurlijk uitsluiten. Kies daarom voor een Sony Xperia Z hoesje. Het hoesje zit strak om de telefoon, waardoor het binnenwerk goed beschermd is tegen een klap als u de telefoon per ongeluk uit uw handen laat vallen, of deze ergens tegenaan stoot.

Met een Sony Xperia Z hoesje kunt u langer genieten van de geweldige prestaties van deze telefoon. Daarbij zorgt het hoesje er ook voor dat uw telefoon er goed uit blijft zien. Bij intensief gebruik kunnen na verloop van tijd krasjes en barsten op het scherm of de glazen behuizing ontstaan. Met een Sony Xperia Z hoesje voorkomt u dit en kunt u voor de dag blijven komen met deze stijlvolle smartphone.


Het grootste aanbod Sony Xperia Z hoesjes

Een hoesje dient niet alleen ter bescherming van uw telefoon, het zorgt er ook voor dat uw telefoon er fraai uitziet. Een smartphone is een zeer persoonlijk bezit. Er is bijna niets wat u zo vaak gebruikt en u hebt het altijd bij u. Met een Sony Xperia Z hoesje kunt u het uiterlijk van uw telefoon geheel aan uw eigen wensen laten voldoen. Of u nu houdt van een strak design, sober en zakelijk of vrolijk en extravagant, door het ruime aanbod Sony Xperia Z hoesjes vindt u altijd het ideale hoesje voor uw telefoon.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Sony Xperia Z hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 16.30 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Sony Xperia Z hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw iPad en zelfs voor uw iPod.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Sony Xperia Z1 Compact hoesjes
Bekijk de Sony Xperia Z1 hoesjes
Bekijk de Sony Xperia Z2 hoesjes