Winkelwagen

Accessoires

Een accessoire voor uw Sony Xperia Z

De Sony Xperia Z is een zeer geavanceerde telefoon die is uitgerust met een snelle quad-core processor en een 5 inch Full HD scherm. Met de 13 megapixel camera kunt u bovendien uitstekende foto's en filmpjes schieten. Met de juiste Sony Xperia Z accessoires kunt u deze telefoon helemaal compleet maken.


De leukste gadgets

Wat is nu leuker dan bellen met zo'n ouderwetse telefoonhoorn? Helaas heeft de mobiele telefoon deze oude telefoontoestellen bijna helemaal verdrongen. Gelukkig zijn er nu handsets ontwikkeld die het beste van beiden combineren. Met de Moshi Moshi handset hebt u een ouderwetse hoorn in een nieuw jasje. U plugt hem eenvoudig in uw smartphone in en kunt dan gewoon met de hoorn bellen. De handset is leverbaar in verschillende kleuren en zo een trendy Sony Xperia Z accessoire.

Een andere leuke Sony Xperia Z accessoire is de stylus pen. Hiermee kunt u eenvoudig het grote touchscreen van het toestel bedienen. Er zijn stylus pennen in alle soorten en maten. Van kleine gekleurde pennetjes tot luxe ballpoints. Een stylus pen is dus een Sony Xperia Z accessoire waarmee u gezien kunt worden.


Handige Sony Xperia Z accessoires

Hoe vaak is de batterij van uw smartphone wel niet leeg? Omdat smartphones energie slurpen zult u uw telefoon vaak moeten opladen. Dan is zo'n handig reisladertje voor in de tas wel zo'n handige Sony Xperia Z accessoire. U kunt ook kiezen voor een speciale autolader die uw telefoon oplaadt via de sigarettenaansteker. Met deze Sony Xperia Z accessoire kunt u uw telefoon ook onderweg en in de file opladen.

Een andere handige Sony Xperia Z accessoire is de speciale smartphonehandschoen. Met normale handschoenen kunt u het touchscreen niet bedienen. Dat is, zeker in de winter, heel vervelend. Met een speciale smartphonehandschoen kunt u gewoon het scherm blijven bedienen zonder koude handen te krijgen.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Sony Xperia Z accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 17.30 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Sony Xperia Z accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Sony Xperia Z1 accessoires
Bekijk de Sony Xperia Z2 accessoires
Bekijk de Sony Xperia Z1 Compact accessoires