11 inch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod 11 inch laptophoezen ✔ Gratis verzending ✔ Veilig en achteraf betalen ✔ Altijd zeer snelle levering.

 

Een hoes voor uw 11 inch laptop

Het prettige aan een compacte laptop als de uwe is dat u hem zonder kopzorgen overal mee naartoe kunt nemen. U klapt hem open in de trein om vlug een paar belangrijke mails te versturen, of ligt er thuis languit mee op de bank. Het apparaat bewijst u telkens weer trouwe dienst en daar wilt u graag tot in de lengte der dagen van blijven genieten. Een 11 inch laptophoes is daarom een mooie oplossing. Het voorkomt schade en houdt het apparaat in topconditie.

 

Niets aan de hand

Uw laptop past in elke tas en is bovendien ook nog eens licht in gewicht. Ideaal dus om mee op pad te nemen. Aan dit compacte design kleeft helaas ook een belangrijke keerzijde, die met een 11 inch laptophoes eenvoudig aan te pakken is. De kleine ruimte waarin geavanceerde hardware zit verwerkt, betekent dat het apparaat gebruik maakt van kwetsbare onderdelen. Zonder hoes voor uw 11 inch laptop kunnen deze eenvoudig beschadigd raken. Als uw tas met laptop en al op de grond valt, kan de schok zwaar genoeg zijn om de processor onherstelbaar te beschadigen. Met een 11 inch laptophoes wordt de klap opgevangen en kunt u direct weer aan het werk alsof er niets is gebeurd.

 

Vervelende gevolgen

Schade aan uw laptop kan tal van vervelende gevolgen hebben, die u met een 11 inch laptophoes eenvoudig en effectief voorkomt. Een gebarsten scherm en hapering bij het opstarten zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waar u liever niet aan wilt denken. Laat staan dat u na een ongelukkige valpartij zit te wachten op het verlies van belangrijke documenten waar u urenlang aan heeft zitten werken. Een 11 inch laptophoes is ontworpen om schade te voorkomen en ellende te besparen.

 

Handige accessoires

Een 11 inch laptophoes koopt u niet alleen omdat deze het risico op beschadiging minimaliseert, maar ook omdat het tal van handige extra’s biedt. Zo zijn er hoezen die ook handige opbergruimte bieden. Ideaal om wat kleine accessoires, zoals belangrijke papieren en passen in mee te nemen. In uw 11 inch laptophoes bewaart u alles wat u nodig heeft, en heeft u dit altijd direct bij de hand.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw 11 inch laptophoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een 11 inch laptophoes ook telefoonhoesjes en tablethoezen bestellen voor tal van telefoon- en tabletmerken.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones, tablets en laptops tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de 11,6 inch laptophoezen
Bekijk de 12 inch laptophoezen
Bekijk de 13 inch laptophoezen


Gelukt!

Nu mis je niks meer!

Gebruik de code NBI5 in je winkelwagen en ontvang 5% korting op je volgende bestelling.

5% korting?

Schrijf je nu in en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!