Winkelwagen

Acer Iconia One 7 B1 770

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Acer Iconia One 7 B1 770 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoes voor uw Acer Iconia One 7 B1 770

De Iconia One 7 serie is ontwikkeld met het oog op reizen. Het compacte design met 7-inch scherm is het perfecte formaat om overal mee naartoe te nemen. De Acer Iconia One 7 B1 770 is onderdeel van deze overweldigende Iconia One 7 serie. Het grote, heldere en kleurrijke display is uitgerust met IPS1 technologie, waardoor de tablet vanuit vrijwel elke hoek sensationele beelden levert. Daarnaast is het mogelijk de opslagruimte uit te breiden met de ingebouwde Micro SD-kaartslot, zo heeft u genoeg ruimte voor al uw boeken en films; ideaal voor op vakantie. Neem uw Acer Iconia One 7 B1 770 veilig en compact mee op reis in een door u gekozen hoes.


Veilig reizen

De avontuurlijke Acer Iconia One 7 B1 770 reist met u mee en is daardoor veel onderweg. In dit soort situaties is het belangrijk dat uw tablet extra ondersteuning krijgt. Een Acer Iconia One 7 B1 770 hoes biedt uw kwetsbare aanwinst de juiste ondersteuning en bescherming.


Mediaplezier

Een Acer Iconia One 7 B1 770 biedt volop mediaplezier. Om deze ervaringen te versterken maakt u gebruik van een Acer Iconia One 7 B1 770 hoes. Tijdens een ochtend lezen in de hangmat verliest u eenvoudig de grip op uw tablet. Een Acer Iconia One 7 B1 770 hoes met handvat laat u op een comfortabele manier genieten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u de houvast op uw tablet verliest. Daarnaast zorgt een hoes voor uw Acer Iconia One 7 B1 770 met een ingebouwde standaard voor optimaal kijk- en leescomfort. Klap de hoes met uw tablet uit en bekijk uw favoriete serie vanuit een relaxte positie.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Acer Iconia One 7 B1 770 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Acer Iconia One 7 B1 770 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Acer Iconia One 7 B1 770 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Acer Iconia One 8 B1 810 hoezen
Bekijk de Acer Iconia Tab 8 W1-810 hoezen
Bekijk de Acer Iconia One 8 B1 850 hoezen