Winkelwagen

Acer Iconia One 8 B1-850

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Acer Iconia One 8 B1-850 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoes voor uw Acer Iconia One 8 B1-850

Relatief goedkoop, een ideaal on-the-go formaat en een stevig plastic frame. Het gaat hier natuurlijk om de Acer Iconia One 8 B1-850! De tablet heeft fijne specificaties in huis en voldoet aan alle eisen voor een prima gadget. Zo is het apparaat vormgegeven met een 8 inch beeldscherm, het Android 5.1 besturingssysteem en een snelle quad-core processor intern. U maakt de tablet compleet met een beschermend omhulsels, zoals de Acer Iconia One 8 B1-850 hoes.


Compenseer de tekortkomingen

Hoe beter de technologie, hoe kwetsbaarder de gadget. Althans, daar lijkt het wel op. Zonder Acer Iconia One 8 B1-850 hoes is uw tablet ontzettend kwetsbaar en is iedere aanraking met een gevaarlijk object er eentje te veel. De Acer Iconia One 8 B1-850 hoes vormt samen met uw gadget een ijzersterk duo dat wél goed tegen een stootje kan en niet terugdeinst voor een valpartij op de grond. Bovendien heeft u aanzienlijk langer de tijd als er een glas water omvalt en vormt een chaotische opbergplek, zoals uw tas, geen gevaar meer voor de tablet.


Bijkomende extra’s

Als u nog niet zo bekend bent met alle ins en outs van een gemiddelde Acer Iconia One 8 B1-850 hoes, zult u versteld staan van de multifunctionaliteit ervan. Zo haalt u met de tablethoes tevens een ingebouwde standaard in huis, die vaak tot wel 360° ronddraait. Dit betekent dat u zich niet meer aan hoeft te passen aan de weergave van uw beeldscherm, maar dat de Acer Iconia One 8 B1-850 hoes dat voor u doet. U neemt een comfortabele positie in en laat de rest aan de case over.


Ook de looks van de Acer Iconia One 8 B1-850 hoes vallen goed in de smaak onder de gemiddelde tabletgebruikers. Zo goed zelfs, dat de uitstraling van de case soms als de doorslaggevende reden dient. U werktablet hult zich in een zakelijk lederen case, terwijl een privé tablet alle kanten op kan met kleurtjes, printjes of minimalistisch transparant.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Acer Iconia One 8 B1-850 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Acer Iconia One 8 B1-850 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Acer Iconia One 8 B1-850 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Acer Iconia One 7 B1 770 hoezen
Bekijk de Acer Iconia Tab 10 A3-A40 hoezen
Bekijk de Acer Iconia One 8 B1 810 hoezen