Winkelwagen

Acer Iconia Tab 10 A3 A30

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Acer Iconia Tab 10 A3 A30 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snel geleverd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoes voor uw Acer Iconia Tab 10 A3 A30

De Acer Iconia Tab 10 A3 A30 maakt deel uit van de entertainment gerichte Iconia Tab 10 serie. Deze variant op de serie is in het bijzonder ontwikkeld voor digitaal onderwijs op scholen. De tablet is voorzien van de Acer Precision Plus tastsensoren. De gevoeligheid van het aanraakscherm biedt de scholieren de mogelijkheid te schrijven en hun creativiteit te uiten. Dankzij het Google Education-ecosysteem en de leesmodus is deze Acer tablet uitermate geschikt voor klassikaal gebruik. Daarnaast maakt het krasbestendige Gorilla Glass, de anti-vingerafdrukcoating en de antislipafwerking de Acer Iconia Tab 10 A3 A30 zeer scholiervriendelijk. Ondanks het comfortabele antislipdesign is een Acer Iconia Tab 10 A3 A30 hoes in de klaslokalen geen overbodige luxe.


Veiligheid

In het onderwijs staat veiligheid voorop en dit geldt ook voor de Acer Iconia Tab 10 A3 A30. Daarom is het zeer belangrijk dat de tablet genoeg ondersteuning krijgt, een Acer Iconia Tab 10 A3 A30 hoes draagt hier goed aan bij. Wanneer de tablet wordt gebruikt in het onderwijs is een booktype hoes voor de Acer Iconia Tab 10 A3 A30 het meest geschikt. Dit booktype model biedt een volledige bescherming aan de tablet. De Acer Iconia Tab 10 A3 A30 booktype hoes vouwt als het ware open als een boek en sluit na gebruik het display weer veilig af.


Gebruikscomfort

Een hoes voor de Acer Iconia Tab 10 A3 A30 draagt ook bij aan het gebruikscomfort. Tijdens een leesmiddag is het prettig de tablet in een staande positie te plaatsen. Daarom is een Acer Iconia Tab 10 A3 A30 booktype hoes met een ingebouwde standaard een echte aanrader. Voor optimaal gebruiksgemak kiest u voor een Acer Iconia Tab 10 A3 A30 hoes met een 360° draaibare standaard. Deze standaard maakt het mogelijk te werken vanuit elke gewenste hoek.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Acer Iconia Tab 10 A3 A30 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Acer Iconia Tab 10 A3 A30 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Acer Iconia Tab 10 A3 A30 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Acer Iconia One 8 B1-850 hoezen
Bekijk de Acer Iconia Tab 10 A3 A20 hoezen
Bekijk de Acer Iconia Tab 8 W1-810 hoezen