Winkelwagen

Asus ZenPad S 8.0

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Asus Zenpad S 8.0 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Altijd gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoes voor uw Asus ZenPad S 8.0

Met de Asus ZenPad S 8.0 heeft u een tablet die van alle gemakken is voorzien. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt hij een 8 inch beeldscherm. Niet te groot en niet te klein, een handzaam formaat. Aan de achterkant beschikt de tablet over een 8.0 megapixel camera en aan de voorkant is dit 5.0 megapixel. Met deze specificaties schiet u op ieder moment van de dag prachtige plaatjes. Het strakke design zet u voort in een even strakke en stijlvolle Asus ZenPad 8.0 hoes.


Snelheid

Bent u op zoek naar een tablet met een goede processor voor een snelle werking? De Asus ZenPad S 8.0 is één van de snellere in zijn klasse. Zo worden de mogelijkheden van een tablet alleen maar groter. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om de nieuwste FIFA op uw tablet te spelen? Schaf een Asus ZenPad S 8.0 hoes met standaard aan, neem uw tablet mee in de trein of in de bus en u hoeft zich niet nooit meer te vervelen.

Keuze voor iedereen

Wat uw stijl ook is, er is altijd wel een Asus ZenPad S 8.0 hoes te vinden die in uw straatje past. Bent u op zoek naar een vrouwelijke print? Kies dan voor de roze polka dot Asus ZenPad S 8.0 hoes. Helemaal fan van festivals? Ook aztec is een optie voor de print van uw Asus ZenPad S 8.0 hoesals print voor op de cover. Ook wWanneer u uw tablet voor zakelijke doeleinden gebruikt is er de mogelijkheid om er een lederen hoes om uw ZenPad S 8.0Asus ZenPad S 8.0 hoes omheen te doen.

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Asus ZenPad S 8.0 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Asus ZenPad S 8.0 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Asus ZenPad S 8.0 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Asus ZenPad 8.0 Z380 hoezen
Bekijk de Asus ZenPad 10 Z300M hoezen
Bekijk de Asus MeMo Pad 10 ME103K hoezen