Winkelwagen

Kurio Telekids Tab 2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u de Kurio Telekids Tab 2 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Altijd gratis verzending ✔ Snel geleverd ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoes voor uw Kurio Telekids Tab 2

De Kurio Telekids Tab 2 is een tablet speciaal voor kinderen van 4 tot 9 jaar. Uw kind kan alleen, of in gezelschap van andere vriendjes of vriendinnetjes, sportieve games spelen voor de camera van de tablet. Een ideaal en gezond vermaak voor uw kind. Daarnaast is de tablet ook nog voorzien van 8GB geheugen en een 3.000 mAh batterij. Een prachtige aanwinst die de juiste bescherming verdient van een Kurio Telekids Tab 2 hoes.


Gebruiksvriendelijkheid

De Kurio Telekids Tab 2 is een zeer gebruiksvriendelijke tablet, aangezien er voor de meeste instellingen ouderlijk toezicht is vereist. Op deze manier kunt u zonder zorgen de tablet een paar uur bij uw kind in beheer laten. Aangezien uw kind veel sportieve games gaat spelen, is het verstandig om een Kurio Telekids Tab 2 hoes aan te schaffen met standaard. Hiermee zet uw kind de tablet gemakkelijk in de gewenste positie tijdens zijn of haar uurtjes beweging.


Wees voorbereid

Met een dreumes in huis die veel tijd doorbrengt op de tablet, is het verstandig om op deze situatie voorbereid te zijn. Het zou zonde zijn als de tablet opeens kapot valt tijdens een sportief spelletje door een enthousiaste uithaal. Een Kurio Telekids Tab 2 hoes helpt u bij deze bescherming. Op deze manier kan uw kind gerust zijn sportieve moves doen voor de tablet. Naast bescherming helpt de Kuria Telekids Tab 2 hoes ook met het schoonhouden van uw tablet wat betreft besmeurde kinderhandjes, stof en etensresten.


Samen een hoes uitkiezen

Hoe blij uw kind is met zijn of haar tablet is zo’n beetje onbeschrijflijk. Hoe leuk is het daarom om samen met uw kleintje een leuke Kurio Telekids Tab 2 hoes uit te kiezen. Neem online eens een kijkje en zoek de perfecte hoes. Is uw kind helemaal fan van Nijntje? Dan is een Kurio Telekids Tab 2 hoes met een Nijntje erop het ideale design voor jullie. Wilt u gaan voor een meer algemener printje voor uw Kurio Telekids Tab 2 hoes? Dan zijn er ook genoeg designs met sierlijke printjes, stippen of leuke dierenprintjes.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Kurio Telekids Tab 2 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Kurio Telekids Tab 2 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Kurio Telekids Tab 2 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de iPad Mini 2 hoezen
Bekijk de Microsoft Surface Pro 2 hoezen
Bekijk de Lenovo Tab 2 A7-10 hoezen