Winkelwagen

NVIDIA Shield Tablet K1

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u Nvidia Shield Tablet K1 hoes die aan uw wensen voldoet ✔ Gratis verzending ✔ veilig en achteraf betalen ✔ Snel geleverd.


Een hoes voor uw Nvidia Shield Tablet K1

De Nvidia Shield Tablet K1 wordt ook wel gezien als de tablet met een scala aan mogelijkheden. De tablet maakt onderdeel uit van de Nvidia Shield collectie en is dan ook een waar pronkstuk. De tablet heeft een 8 inch scherm en wordt aangestuurd door het besturingssysteem Android. Daarnaast is het toestel voorzien van een hoge resolutie van 1920 x 1200 pixels en gemakkelijk mee te nemen. Aangezien de tablet veel tijd zal doorbrengen in uw tas, is het een aanrader om de tablet te beschermen met een Nvidia Shield Tablet K1 hoes.


Bereid uw tablet voor

Nu u deze Nvidia Shield Tablet K1 in uw bezit heeft, kan het leven pas echt beginnen. De tablet gaat overal mee naartoe en wordt bijna een extra onderdeel van uw dagelijkse outfit. Op een dag gebeurt er wat verschrikkelijks: u laat uw tablet vallen. Nadat u een kleine barst heeft gespot, bedenkt u: ‘’misschien moet ik toch eens een Nvidia Shield Tablet K1 hoes aanschaffen’’. Een herkenbare en veel voorkomende situatie. Probeer deze situatie voor te zijn door gelijk bij aanschaf van de tablet een Nvidia Shield Tablet K1 hoes aan te schaffen. Deze hoes beschermt uw toestel onder andere tegen krasschade, deuken, stof en etensresten. Daarnaast zijn er ook Nvidia Shield Tablet K1 hoezen die zijn voorzien van een standaard, zodat u de tablet gemakkelijk in de gewenste positie plaatst.


Match uw hoes

Naast dat een Nvidia Shield Tablet K1 hoes ter bescherming dient, geeft u uw tablet er ook een uniek uiterlijk mee. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw Nvidia Shield Tablet K1 hoes te laten passen bij uw outfit, tas of bijvoorbeeld het printje op uw telefoonhoes. Aangezien hoezen tegenwoordig steeds meer gebruikt worden als accessoire kunt ook in plaats van één Nvdidia Shield Tablet K1 hoes, meerdere hoezen aanschaffen. Zo wisselt u per outfit, per maand of per zakelijke afspraak uw hoezen af.


Accessoires voor uw tablet

Wanneer u op zoek bent naar uw perfecte Nvdidia Shield Tablet K1 hoes, neem dan ook direct een kijkje tussen de verschillende accessoires. Schaf bijvoorbeeld een speaker aan waarmee u muziek afspeelt via uw tablet of koop matchende oordopjes.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw tablet zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Nvidia Shield Tablet K1 hoes wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw tablethoezen en telefoonhoesjes. U kunt behalve een Nvidia Shield Tablet K1 hoes ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van telefoonmerken maar ook een breed scala aan Nvidia Shield Tablet K1 accessoires.
Alle hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Sony Xperia Tablet Z hoezen
Bekijk de Huawei MediaPad M2 8.0 hoezen
Bekijk de Asus Zenpad C 7.0 hoezen