Winkelwagen

Wiko Birdy 4G

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Birdy 4G hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Veilig betalen ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Wiko Birdy 4G

Het Frans-Chinese bedrijf ‘Wiko’ heeft in augustus 2014 de Wiko Birdy 4G uitgebracht. Het toestel is relatief goedkoop en heeft een beeldscherm ter grootte van 4.5 inch. De telefoon is uitgerust met een 5 megapixel camera, het besturingssysteem van Android 4.4 en een quad-core processor. Daarnaast is de smartphone verkrijgbaar in verschillende kleuren achterkantjes en ondersteunt de telefoon het 4G netwerk. Bescherm uw Wiko tegen alle gevaarlijke invloeden van buitenaf en kies voor een Wiko Birdy 4G hoesje.


Zorg voor bescherming

Een smartphone is over het algemeen erg kwetsbaar, zo ook uw Wiko Birdy 4G. Dit houdt in dat uw telefoon niet zonder beschermmiddel kan overleven en absoluut een Wiko Birdy 4G hoesje nodig heeft. U kunt het Wiko Birdy 4G hoesje beschouwen als een duurzame investering in de toekomst. De uitgave van nu verdient u later dubbel en dwars terug, want het hoesje beschermt uw toestel ontzettend goed. Uw telefoon blijft langer mooi en bruikbaar, zodat u het toestel tijdens de volledige abonnementsperiode gebruikt.

Daarnaast zorgt het Wiko Birdy 4G hoesje tevens voor wat rust in de tent. Zonder hoesje ziet uw telefoon er erg kwetsbaar uit en bent u continu bezig met het bewaken van uw telefoon. U behandelt de gadget waarschijnlijk als een donsveertje en laat de telefoon nooit alleen. Dit is uiteraard niet erg, maar wel een ontzettend tijdrovende bezigheid. Met een Wiko Birdy 4G hoesje om uw telefoon kunt u de zorg uit handen geven en zelf focussen op belangrijkere zaken. Dit betekent uiteraard niet dat u uw telefoon roekeloos kunt gebruiken, maar wel dat u minder aandacht aan uw Wiko hoeft te besteden.


Stralend design

U kunt het Wiko Birdy 4G hoesje tevens gebruiken om een nieuwe uitstraling aan uw telefoon te geven. De hoesjes zijn verkrijgbaar in gave designs, kleuren en printjes en veranderen uw toestel in een mum van tijd in een leuke verschijning.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Birdy 4G hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Birdy 4G hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Birdy 4G accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Lenny hoesjes
Bekijk de Wiko Rainbow hoesjes
Bekijk de Wiko Sunset hoesjes