Winkelwagen

Wiko Freddy

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Freddy hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snelle levering ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw Wiko Freddy

Met een fris en kleurrijk design is de Wiko Freddy een mooi toestel om te zien. De Wiko Freddy is uitgevoerd met een 5 inch LCD beeldscherm. Verder draait hij op een modern Android 6.0 besturingssysteem. Dankzij de goede processor biedt de Wiko Freddy ook uitgebreide ondersteuning voor 4G-netwerken. Al deze specificaties voor een telefoon in de lagere prijsklasse. Wees daar maar zuinig op! Een hoesje om uw Wiko Freddy is hierom zeker aan te raden.


Optimale bescherming

Optimale bescherming voor uw smartphone is essentieel. De smartphones van tegenwoordig zijn niet goedkoop. Ookal is de Wiko Freddy een telefoon uit de lagere prijsklasse; het blijft een grote investering. Voorkom dat u om de drie maanden een nieuwe telefoon aan moet schaffen door deze investering te hullen in een Wiko Freddy hoesje. Zo verkleint u de kans op onnodige uitgaven.


Kleurrijke telefoon

De Wiko Freddy is verkrijgbaar in diverse felle kleuren, waardoor hij een speels uiterlijk krijgt. Met een Wiko Freddy hoesje is dit helemaal niet meer zichtbaar, zult u waarschijnlijk denken. Natuurlijk is hier ook aan gedacht. Met een transparant hoesje om uw Wiko Freddy is dit kleurrijke design nog steeds zichtbaar. Zo blijft uw kleurrijke telefoon goed zichtbaar en is deze ook nog eens goed beschermd.


Alle soorten en maten verkrijgbaar

Wilt u juist alle specificaties van de Wiko Freddy, maar vindt u het kleurrijke design iets te veel van het goede? Smartphonehoesjes.nl heeft ook Wiko Freddy hoesjes die de hele telefoon beschermen en geen transparante achterkant hebben. Zo kiest u zelf het design van uw telefoon en is hij ook nog aan alle kanten optimaal beschermd. Win-win situatie!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Freddy hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Freddy hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Freddy accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Bloom hoesjes
Bekijk de Wiko Ridge 4G hoesjes
Bekijk de Wiko Highway Pure 4G hoesjes