Winkelwagen

Wiko Freddy accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Freddy accessoires ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Webshop Keurmerk ✔ Achteraf betalen.


Een accessoire voor uw Wiko Freddy

Efficiënt en altijd op volle snelheid, Freddy is de snelste: dat is waar de Freddy uitvoering volgens Wiko voor staat. Dankzij de krachtige Quad-Core Qualcomm-processor biedt de Wiko smartphone u zowel onderweg als thuis razendsnelle mogelijkheden. Daarnaast laat het 5 inch display met IPS-technologie u vanuit elke hoek genieten van het multimedia. Ook de 5 megapixel camera en 2MP selfie camera verrassen u met ongekende kwaliteiten. Voeg een aantal vlotte Wiko Freddy accessoires toe en een overweldigende ervaring is gegarandeerd.


Optimale conditie

Het liefst maakt u gedurende de hele dag gebruik van uw Wiko Freddy. Om de conditie van uw smartphone te behouden maakt u gebruik van een aantal praktische Wiko Freddy accessoires. Zo draagt een Wiko Freddy accessoire zoals een screenprotector bij aan de staat en conditie waarin het beeldscherm van uw toestel zich bevindt. Daarnaast zorgt een powerbank accessoire voor uw Wiko Freddy voor een gevulde en energieke batterij zonder dat daar een stopcontact bij komt kijken. Op deze manier is de conditie van uw Wiko dag in dag uit op peil.


Extra luxe

De Wiko is ontworpen met luxe specificaties en mogelijkheden. Het is mogelijk deze luxueuze ervaringen te versterken met Wiko Freddy accessoires. Zo breidt u met een click on lens de verassende kwaliteiten van de camera’s uit. Daarnaast benut u de zakelijke mogelijkheden optimaal met een toetsenbord cover. U licht de belangrijkste kwaliteiten van uw smartphone uit met een aantal Wiko Freddy accessoires.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Freddy accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Wiko Freddy accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Wiko Wax accessoires
Bekijk de Wiko Goa accessoires
Bekijk de Wiko Jimmy accessoires