Winkelwagen

Wiko Getaway

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Getaway hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Veilig betalen ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Wiko Getaway

De Wiko Getaway is een uiterst slanke telefoon met een stijlvol, aluminium design. De telefoon is uitgerust met fijne specificatie, waaronder een 5-inch beeldscherm, het besturingssysteem van Android, een quad-core processor en twee haarscherpe camera’s. Daarnaast biedt de telefoon een dual-sim mogelijkheid, waarmee u werk en privé gescheiden houdt op één telefoon. Zorg goed voor uw nieuwe gadget en voorzie het toestel van een beschermend Wiko Getaway hoesje.


De juiste bescherming

Wilt u uw telefoon voorzien van optimale bescherming? Dan bent u bij het Wiko Getaway hoesje aan het juiste adres. Een hoesje beschermt uw telefoon in de meest onvoorspelbare situaties en biedt vierentwintig uur per dag een oplettend oog. Het hoesje neemt u hierbij een grote zorg uit handen en vervult een groot deel van de taken. U hoeft uw telefoon niet meer constant in de gaten te houden en voortdurend bedacht te zijn op ongelukken. Het Wiko Getaway hoesje functioneert dag en nacht uitstekend, zodat u uw tijd vanaf nu kunt besteden aan belangrijkere zaken.

Het Wiko Getaway hoesje biedt bescherming tijdens de meest onvoorspelbare momenten. Dit kan zijn in de tas, op het perron of tijdens een telefoongesprek. In uw tas moet de telefoon op z’n hoede zijn voor sleutelbossen en muntgeld en loopt vooral het beeldscherm een groot gevaar. Op de stations heeft u hoogstwaarschijnlijk haast om de aansluiting te halen en belandt uw toestel in een chaotische situatie. Tijdens een telefoongesprek heeft u uw Wiko uiteraard in de hand, maar dit sluit de kans op glippen niet uit. Het Wiko Getaway hoesje biedt bescherming in tal van situaties en is absoluut een onmisbare accessoire voor uw telefoon.


De looks

Het Wiko Getaway hoesje biedt meer dan enkel bescherming. U kunt uw telefoon er een nieuwe look mee geven en voorzien van een printje of design dat u leuk vindt. Het Wiko Getaway hoesje laat uw telefoon opvallen tussen alle andere telefoons en maakt deze uniek.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Getaway hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Getaway hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Getaway accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Sunset hoesjes
Bekijk de Wiko Goa hoesjes
Bekijk de Wiko Rainbow hoesjes