Winkelwagen

Wiko Highway Signs

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Highway Signs hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Wiko Highway Signs

De Wiko Highway Signs heeft uiteraard niets met een snelweg te maken, maar levert daarentegen wel razendsnelle prestaties dankzij de ingebouwde octa-core processor. Daarnaast is het toestel door de Chinees-Franse fabrikant ontworpen met een 4.7-inch beeldscherm, een dual-sim mogelijkheid, het besturingssysteem van Android en twee haarscherpe camera’s. Deze specificaties maken het toestel tot een hele fijne smartphone, die u uiteraard zo lang mogelijk mooi wilt houden. Doe dit met behulp van een Wiko Highway Signs hoesje.


Optimale bescherming

Zoals gezegd kunt u het Wiko Highway Signs hoesje gebruiken om uw telefoon de beste bescherming te bieden. Dit doet u natuurlijk niet zomaar, want uw smartphone heeft deze bescherming meer dan nodig. Elke smartphone, zo ook uw Wiko, is kwetsbaar en kan niet op tegen een stoot of schok. Bij een simpele valpartij of een botsing met een scherp voorwerp is de kans groot dat uw telefoon er niet heelhuids vanaf komt. Met het Wiko Highway Signs hoesje wordt deze kans aanzienlijk verkleind en is uw telefoon maximaal beschermd tegen beschadigingen.

Het Wiko Highway Signs hoesje realiseert deze bescherming op verschillende manieren. De schokabsorberende eigenschap van de hoesjes is daar één van. Bij een harde dreun op de grond vangt het Wiko Highway Signs hoesje de hardste klappen op en zal uw telefoon zo min mogelijk opschudding ervaren. Daarnaast zijn veel hoesjes voorzien van een stevige magneetsluiting om de hoes op alle gewenste momenten gesloten te houden. Zelfs als uw telefoon in uw tas rondzwerft, blijft de hoes gesloten door het magneetje.

Naast de schokabsorberende eigenschap en de ingebouwde magneetsluiting, realiseert het Wiko Highway Signs hoesje de uitstekende bescherming ook nog op een derde manier. Het materiaal van de hoezen bevordert de grip op uw telefoon, waardoor de kans op glippen geminimaliseerd wordt. Het hoesje is een stuk minder glad dan het achterkantje van uw telefoon zelf, zodat het Wiko Highway Signs hoesje beter in de hand ligt en niet zomaar tussen de vingers door glipt.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Highway Signs hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Highway Signs hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Highway Signs accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Rainbow hoesjes
Bekijk de Wiko Birdy 4G hoesjes
Bekijk de Wiko Goa hoesjes