Winkelwagen

Wiko Jerry

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Jerry hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Zeer snel in huis ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw Wiko Jerry

Daar is hij dan, de Wiko Jerry. Deze uiterst betaalbare smartphone van Wiko is voorzien van een 5 inch scherm en een Quad-Core processor. Deze processor verlaagt de belasting op de accu, zodat u deze Wiko smartphone optimaal kunt benutten. Deze Android telefoon is tevens uitgerust met een camera aan zowel de voorkant als aan de achterkant, zodat u volop met selfies aan de slag kunt. Met een SD-kaartje kan het geheugen tot wel 64 GB worden uitgebreid, zodat alle selfies ook daadwerkelijk opgeslagen kunnen worden. Kies een Wiko Jerry hoesje naar keuze uit en verleng de levensduur van dit juweeltje.


Nieuwe en unieke uitstraling

Met een Wiko Jerry hoesje creëert u een compleet andere en unieke uitstraling voor uw nieuwe aanwinst. U kunt zelf de kleur en print bepalen van het Wiko Jerry hoesje, maar uiteraard ook het soort hoesje waar u uw toestel door wilt laten beschermen. Denk hierbij aan een booktype of flipcase, die uw Wiko compleet bedekken, of misschien een van de hardcases en TPU siliconen hoesjes uit het assortiment. Welke hoes u voor de Wiko Jerry ook kiest, allemaal garanderen ze een geweldige uitstraling, goede kwaliteit en uitstekende bescherming.

Naast de geweldige uitstraling voor uw toestel biedt een Wiko Jerry hoesje nog meer. Op en top bescherming tegen schade is hier een voorbeeld van. De verschillende soorten bescherming bedekken de kwetsbaarste onderdelen van het toestel, zodat u volop kunt genieten van een schadevrije telefoon. Daarnaast wordt vuil tegen gehouden en blijft het design compleet stofvrij. Zo’n Wiko Jerry hoesje is dus handig in alle denkbare situaties.


Er is nog meer…

Dankzij ons brede assortiment zoekt u voor elke gelegenheid een geschikt Wiko Jerry hoesje uit. Voor een wat zakelijkere gelegenheid voldoen de lederen booktype hoes en flipcase in de kleuren zwart en bruin perfect aan de eisen. Daarnaast bieden booktype hoesjes voor de Wiko Jerry vaak ruimte voor pasjes en briefgeld, wat ze erg geschikt maakt voor het doen van boodschappen en reizen met het OV. De veelzijdige hardcase hoesjes en siliconen hoesjes zijn vaak voor meerdere gelegenheden te gebruiken. Voor iedere wens een Wiko Jerry hoesje.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Jerry hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Jerry hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Jerry accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Ozzy hoesjes
Bekijk de Wiko Darkside hoesjes
Bekijk de Wiko Bloom hoesjes