Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Jerry accessoires ✔ Altijd 30 dagen bedenktijd ✔ Veilig en achteraf betalen ✔ Snelle levering.


Een accessoire voor uw Wiko Jerry

Het opvallende design van de Wiko Jerry gaat hand in hand met het prijskaartje van uw dromen. En ook de specificaties van deze smartphone mogen er absoluut wezen. Onder de motorkap treffen we niet alleen een snelle quad-core processor aan, maar ook ruimte voor twee simkaarten. Met de juiste Wiko Jerry accessoires haalt u meer uit deze telefoon dan u ooit gedacht had.


Voor al uw muziek

Dankzij handige accessoires voor uw Wiko Jerry wordt uw toestel hét apparaat om uw muziek mee af te spelen. Natuurlijk heeft u al de juiste apps geïnstalleerd, maar met een bluetooth speaker geniet u pas echt van uw favoriete tracks. Plaats de speakers in de keuken, tuin of slaapkamer en bedien de muziek gewoon vanaf uw telefoon. De kwaliteit is verbluffend! Heeft u zelf al een goede stereoset? Dan is een aux-kabeltje het accessoire voor uw Wiko Jerry. In een handomdraai is uw telefoon hiermee aangesloten op uw eigen geluidsinstallatie.


Sportievelingen

Sporten met uw smartphone? Handige apps houden al uw prestaties bij, terwijl uw conditie verbetert. Voor hardlopers is een sportarmband onmisbaar. Dit Wiko Jerry accessoire zorgt ervoor dat u uw toestel comfortabel bij u draagt en hij niet beschadigd raakt bij een plotselinge regenbui. Voor wielrenners en toerfietsers is er een andere Wiko Jerry accessoire beschikbaar. Met een fietshouder bevestigt u uw telefoon aan uw stuur. Handig om uw route te bepalen of onderweg uw prestaties te vergelijken met die van uw vrienden.


Full power

Er zijn verschillende Wiko Jerry accessoires die u helpen een lege batterij te voorkomen. Een powerbank is een kleine gadget die in elke broekzak past en in staat is de accu weer van een flinke portie stroom te voorzien. Sommige modellen hebben zelfs genoeg capaciteit om uw telefoon meerdere malen volledig op te laden. In de auto is er een ander accessoire dat uw Wiko Jerry oplaadt. De autolader gebruikt de sigarettenaansteker om uw smartphone nieuw leven in te blazen als hij bijna leeg is.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Jerry accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Wiko Jerry accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Wiko Ozzy accessoires
Bekijk de Wiko Darkside accessoires
Bekijk de Wiko Bloom accessoires