Winkelwagen

Wiko Lenny

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Lenny hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ Veilig en achteraf betalen.

 

Een hoesje voor uw Wiko Lenny

De Wiko Lenny is een relatief goedkoop toestel met prima specificaties. Het Frans-Chinese bedrijf heeft de telefoon uitgerust met een 5 megapixel camera, een dual-core processor en een 5-inch beeldscherm. U kunt het geheugen van de telefoon uitbreiden tot 32 GB en altijd van voldoende opslagruimte genieten. Houd uw nieuwe telefoon zo lang mogelijk mooi en schadevrij en maak hiervoor gebruik van een passend Wiko Lenny hoesje.

 

Bescherming vanaf het begin

Het is van groot belang dat uw smartphone van begin af aan de beste bescherming ontvangt. Uw toestel heeft binnen de kortste keren een kras of deuk te pakken en is voor de rest van het leven getekend. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing die u van het begin af aan kunt toepassen: een Wiko Lenny hoesje. Zo’n hoesje beschermt uw telefoon erg goed tegen gevaarlijke invloeden van buitenaf en ontfermt zich vierentwintig uur per dag over uw telefoon. U kunt de zorg van uw smartphone uit handen geven aan het Wiko Lenny hoesje.

De magneetsluiting van vele Wiko Lenny hoesjes bevordert de bescherming van uw telefoon. Als u uw smartphone nog wel eens laat slingeren in de tas of broekzak komt dit probleem u waarschijnlijk bekend voor. De sleutelbos en eventueel rondzwervend kleingeld grijpen hun kans om het beeldscherm of andere delen van de telefoon te beschadigen. Het Wiko Lenny hoesje zorgt in de tas en in de broekzak voor de juiste bescherming tegen deze gevaren. Daarnaast bevordert de magneetsluiting deze bescherming. Het hoesje om uw Wiko Lenny kan niet ongewenst openklappen en de sleutelbos vormt geen gevaar meer.

 

Het uiterlijk

U kunt het Wiko Lenny hoesje uiteraard ook aanschaffen voor andere doeleinden. Bent u geïnteresseerd in een make-over of een verfrissende look voor uw smartphone? Dan bent u bij het Wiko Lenny hoesje weer aan het goede adres. Uw telefoon krijgt een nieuwe uitstraling en u voert uw stijl door naar het toestel.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Lenny hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Lenny hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Lenny accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Rainbow hoesjes
Bekijk de Wiko Fever hoesjes
Bekijk de Wiko Lenny 4 hoesjes