Winkelwagen

Wiko Rainbow 4G

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Rainbow 4G hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Veilig betalen ✔ Snelle levering ✔ Webshop keurmerk.


Een hoesje voor uw Wiko Rainbow 4G

De Wiko Rainbow 4G laat niets aan de verbeelding over: het is een kleurrijk toestel en het ondersteunt het 4G-netwerk. Daarnaast maakt de smartphone gebruik van Android 4.4 en levert het prestaties met behulp van een razendsnelle quad-core processor. De telefoon is voorzien van een 2500-mAh accu en twee camera’s met 8 en 2 megapixel. Kies voor een Wiko Rainbow 4G hoesje en bescherm deze fijne specificaties optimaal.


Bescherming vanaf het begin

Als u geen gebruik maakt van een Wiko Rainbow 4G hoesje brengt u uw smartphone in een dubieuze positie. Zonder beschermmiddel is uw telefoon zelf aangewezen op het weren van gevaarlijke invloeden van buitenaf en dit loopt helaas niet altijd goed af. Zonder hoesje om uw Wiko Rainbow 4G leidt een valpartij hoogstwaarschijnlijk tot een barst in het beeldscherm en een flinke opschudding van het interne mechanisme. Laat het niet zo ver komen en maak van het begin af aan gebruik van een Wiko Rainbow 4G hoesje.

Het Wiko Rainbow 4G hoesje verwezenlijkt de veelbelovende bescherming op verschillende manieren. Zo wordt het interne mechanisme beveiligd door het schokabsorberende materiaal van het hoesje en genieten zowel de processor, de accu als de software van een zachte landing. Daarnaast houdt het Wiko Rainbow 4G hoesje kras- en stootschade op afstand, zodat de voorkant, achterkant, beide camera’s en het touchscreen intact blijven.


Nieuw uiterlijk

Staat u te springen om een nieuwe look voor uw smartphone? Dan kan het Wiko Rainbow 4G hoesje u zeker verder helpen. Het standaard design van uw technische gadget gaat op den duur vervelen en biedt daarnaast geen onderscheidende kenmerken, terwijl u daar wellicht wel naar op zoek bent. Het Wiko Rainbow 4G hoesje maakt het mogelijk om uw smartphone te onderscheiden van anderen en het benadrukt uw eigen stijl.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Rainbow 4G hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Rainbow 4G hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Rainbow 4G accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Ridge 4G hoesjes
Bekijk de Wiko Highway Pure hoesjes
Bekijk de Wiko Darkside hoesjes