Winkelwagen

Wiko Rainbow Jam 3G

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Rainbow Jam 3G hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een hoesje voor uw Wiko Rainbow Jam 3G

Met de Wiko Rainbow Jam 3G maakt de Franse smartphonefabrikant een toestel met behoorlijke specs voor een kleine prijs beschikbaar. Het 5 inch scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels zodat je optimaal kunt genieten van al je films, foto’s en games. Daarnaast maakt het toestel gebruik van een 1 GB werkgeheugen en heeft hij 8 GB aan opslagruimte. Zorg voor de juiste bescherming met een Wiko Rainbow Jam 3G hoesje.


Lang genieten

U gebruikt uw smartphone van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en neemt hem overal mee naartoe. Het risico op een ongeluk is daardoor ook relatief groot. Met een Wiko Rainbow Jam 3G hoesje zorgt u voor een passende bescherming tegen onvoorspelbare momenten. Wordt het toestel per ongeluk uit uw handen gestoten? Dan voorkomt het schokabsorberende materiaal dat de klap fataal is voor de hardware. Zonder bescherming kan het kleinste ongeluk er al voor zorgen dat het kwetsbare systeem gaat haperen. Met een Wiko Rainbow Jam 3G hoesje zult u lang van een vlot toestel kunnen genieten.


Waterschade voorkomen

Een Wiko Rainbow Jam 3G hoesje voorkomt niet alleen schade door stoten en vallen, het beschermt uw telefoon ook tegen talloze andere gevaren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een plotselinge regenbui terwijl u naar huis fietst? Of een glas drinken dat omvalt over uw gloednieuwe smartphone? Zij kunnen het plotselinge eind van uw telefoon betekenen. Wiko Rainbow Jam 3G hoesjes zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen water- en vochtschade en zijn dus absoluut geen overbodige luxe.


Uitstekende bescherming

Voorziet u uw Wiko Rainbow Jam 3G van een hoesje, dan zorgt u niet alleen voor optimale bescherming, maar ook voor een nieuwe look. Laat zien dat u vrolijk in het leven staat door uw telefoon te versieren met een kleurrijke backcover. Bent u een zakelijke gebruiker? Dan komt een chique, lederen booktype wellicht beter van pas. Handig bovendien, want u bergt er met het grootste gemak al uw belangrijkste pasjes in op. Smartphonehoesjes.nl heeft een groot en divers aanbod aan Wiko Rainbow Jam 3G hoesjes, zodat u probleemloos het model vindt dat perfect aansluit bij uw wensen.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Rainbow Jam 3G hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Rainbow Jam 3G hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Rainbow Jam 3G accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Rainbow Jam 4G hoesjes
Bekijk de Wiko Upulse hoesjes
Bekijk de Wiko Lenny 2 hoesjes