Winkelwagen

Wiko Ridge 4G

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Ridge 4G hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30  dagen bedenktijd ✔ Snel geleverd ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw Wiko Ridge 4G

De Wiko Ridge 4G richt zich op het middensegment en doet het daar erg goed. Het toestel is ontzettend dun en licht in gewicht en heeft een beeldscherm ter grootte van 5 inch. Daarnaast is de telefoon ontworpen met een 13-megapixel camera, het besturingssysteem van Android 4.4 en ondersteunt het tevens het 4G netwerk. Bovendien biedt het toestel ruimte voor twee simkaarten en houdt u uw werk- en privécontacten eenvoudig gescheiden. Voorkom vervelende kras- en stootschade op uw nieuwe aanwinst en kies voor een Wiko Ridge 4G hoesje.


Waarom een Wiko Ridge 4G hoesje?

Vraagt u zichzelf af wat zo’n Wiko Ridge 4G hoesje nou eigenlijk allemaal oplevert? Dan vindt u hier een handig overzicht met een aantal voordelen. Om te beginnen biedt een hoesje de best mogelijke bescherming voor uw smartphone. Zonder beschermmiddel is een telefoon ontzettend kwetsbaar en loopt het als het ware risico bij elke beweging die u maakt. Het beeldscherm komt in aanraking met een scherpe rand of sleutelbos, of het interne mechanisme ervaart een flinke opschudding door een harde valpartij op de grond. In beide situaties loopt het hoogstwaarschijnlijk verkeerd af en eindigt u met een kapotte smartphone. Laat het absoluut niet zover komen en schaf op tijd een Wiko Ridge 4G hoesje aan.

Naast de uitstekende bescherming heeft het Wiko Ridge 4G hoesje u nog veel meer te bieden. Wat dacht u van een stevige magneetsluiting, een verbeterde houvast op uw telefoon, een praktisch kijkvenster, een ingebouwde standaard of opbergruimten voor pasjes en briefgeld? Al deze optionele extra’s van het Wiko Ridge 4G hoesje verzorgen een flinke boost in het comfort en maken het toestel een stuk fijner in gebruik.

Last but not least, de geweldige looks van de Wiko Ridge 4G hoesjes. Ze veranderen uw telefoon in een handomdraai naar iets bijzonders en maken uw telefoon uniek. U onderscheidt het toestel eenvoudig van alle andere smartphones en herkent uw eigen bezit uit duizenden terug. Kies voor een passende uitstraling bij al uw dagelijkse bezigheden en zorg dat uw telefoon goed voor de dag komt. Bent u al overtuigd van het Wiko Ridge 4G hoesje?


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Ridge 4G hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Ridge 4G hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Ridge 4G accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Ridge Fab 4G hoesjes
Bekijk de Wiko Highway Pure 4G hoesjes
Bekijk de Wiko Wax hoesjes