Winkelwagen

Wiko Ridge Fab 4G

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Ridge Fab 4G hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Snelle levering ✔ Keurmerk.


Een hoesje voor uw Wiko Ridge Fab 4G

De Wiko Ridge Fab 4G valt onder de categorie phablets en is dan ook uitgerust met een relatief groot beeldscherm van 5.5 inch. De telefoon is stijlvol vormgegeven en is in het bezit van een goede Sony camera met 13 megapixel. Daarnaast beschikt het toestel over een quad-core processor, het Android besturingssysteem en een uitstekende accu met 2840 mAh. Bescherm het grote beeldscherm van uw telefoon goed en maak gebruik van een Wiko Ridge Fab 4G hoesje om dit te realiseren.


Optimale bescherming

U bent uiteraard erg voorzichtig met uw nieuwe aanwinst en wilt deze het liefst vierentwintig uur per dag beschermen. Helaas is dit niet altijd mogelijk en is het verstandig om de zorg uit handen te geven. Het Wiko Ridge Fab 4G hoesje beschermt uw telefoon met alle plezier en doet dit op een doordachte manier. De materialen van de hoesjes functioneren schokabsorberend en kunnen goed tegen een stootje. Daarnaast houdt het hoesje om uw Wiko Ridge Fab 4G vuil en stof op afstand en blijft uw telefoon mooi schoon.

Ook het beeldscherm heeft veel baat bij een Wiko Ridge Fab 4G hoesje. Het grote 5.5-inch beeldscherm is gevoelig voor schade en loopt door de omvang extra risico. Zodra het display eenmaal een kras of deuk te pakken heeft, is deze beschadiging onomkeerbaar en bent u te laat. Voorkom deze situatie door van het begin af aan te kiezen voor een Wiko Ridge Fab 4G hoesje en deze vervolgens consequent te gebruiken. Uw telefoon blijft zo lang mogelijk mooi en bruikbaar en kan eventueel aan het eind van de looptijd voor een leuke prijs worden doorverkocht.


Gebruik de standaard

Veel hoesjes voor de Wiko Ridge Fab 4G beschikken over een handige standaard. Dit heeft als voordeel dat u uw telefoon handig rechtop neerzet als u een serie kijkt, recept afleest of een selfie maakt. Het grote voordeel van een rechtopstaande telefoon is dat u uw handen vrijhoudt voor andere dingen en het toestel dus niet vies wordt tijdens het koken of het eten van een snack.


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Ridge Fab 4G hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Ridge Fab 4G hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Ridge Fab 4G accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Ridge 4G hoesjes
Bekijk de Wiko Highway Pure 4G hoesjes
Bekijk de Wiko Darkside hoesjes