Winkelwagen

Wiko Sunny Max

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Sunny Max hoesjes ✔ Altijd gratis verzonden ✔ Veilig en snel online betalen ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw Wiko Sunny Max

De Wiko Sunny Max is een betaalbaar toestel in de low-range klasse van Wiko. Het Franse telefoonmerk heeft de smartphone ontworpen met een quad-core processor, een 4.0-inch beeldscherm, een stevige behuizing en dat allemaal in een uiterst chique en stijlvol jasje. Bescherm uw telefoon optimaal tegen beschadigingen door gebruik te maken van een handig Wiko Sunny Max hoesje.


Wees zuinig

Hoe zuinig u ook bent met uw gloednieuwe smartphone, een ongeluk blijft in een klein hoekje zitten en is vaak niet te voorkomen. Als er eenmaal een kras of deuk op het beeldscherm zit, is deze beschadiging onomkeerbaar en bent u te laat. Zorg ervoor dat u niet in deze vervelende situatie terechtkomt en maak van het begin af aan gebruik van een beschermend Wiko Sunny Max hoesje.


24/7 bescherming

Zo’n Wiko Sunny Max hoesje is tegen veel gevaren opgewassen. Zo absorbeert de hoes de hardste schokken en stoten en ervaart het interne mechanisme van uw telefoon een minimale opschudding. De quad-core processor blijft goed functioneren en het slanke design blijft prachtig intact. Het Wiko Sunny Max hoesje zet zich dus niet enkel in voor de buitenkant van uw telefoon, maar bekommert zich tevens 24 uur per dag om de binnenkant. Een onmisbare beschermlaag voor uw smartphone dus!


Bevorderde grip

Zo’n slanke telefoon heeft uiteraard veel voordelen. Het oogt chique, luxe en stijlvol en het neemt amper plek in beslag in uw tas of broekzak. Helaas wil zo’n licht exemplaar nog wel eens uit uw handen glippen en zonder pardon op de grond belanden. Het Wiko Sunny Max hoesje biedt hierbij de juiste uitkomst. De materialen van het hoesje bevorderen de grip op uw telefoon en minimaliseren de kans op het laten vallen van de smartphone. Kies het Wiko Sunny Max hoesje uit in uw favoriete design en u heeft een win-winsituatie: bescherming én uitstraling!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Sunny Max hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Sunny Max hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Sunny Max accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Rainbow hoesjes
Bekijk de Wiko Highway Signs hoesjes
Bekijk de Wiko Goa hoesjes