Winkelwagen

Wiko Sunset 2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Sunset 2 hoesjes ✔ Gratis verzending ✔ Zeer snelle levering ✔ Keurmerk ✔ 30 dagen bedenktijd.

 

Een hoesje voor uw Wiko Sunset 2

De Wiko Sunset 2 is de opvolger van de Wiko Sunset en wijkt niet veel af van z’n voorganger. De telefoon is relatief erg goedkoop en is geschikt voor een beginnend smartphonegrebruiker. De telefoon is uitgerust met een dual-sim mogelijkheid, het besturingssysteem van Android 4.4 en een display ter grootte van 4 inch. U schiet foto’s in 2 en 1.3 megapixel en bewaart deze vervolgens op het 4 GB interne geheugen. Laat uw telefoon niet aan z’n lot over en kies voor de juiste bescherming met een Wiko Sunset 2 hoesje.

 

Optimaal beschermmiddel

Bent u op zoek naar een passend beschermmiddel voor uw nieuwe aanwinst? Dan biedt het Wiko Sunset 2 hoesje absoluut uitkomst. De hoesjes sluiten mooi aan om de contouren van uw telefoon en zorgen daarbij voor optimale bescherming rondom. Vervelende krassen en deukjes behoren vanaf nu tot het verleden en zullen netjes op afstand gehouden worden door het Wiko Sunset 2 hoesje. Zorg er wel voor dat u het hoesje van het begin af aan consequent gebruikt om het resultaat te optimaliseren.

 

Voordelen van het hoesje

Het Wiko Sunset 2 hoesje heeft ontzettend veel voordelen. Het beschermt uiteraard uw telefoon, maar is nog tot veel meer in staat. Zo verzorgt het hoesje een hele nieuwe look voor uw smartphone. U verandert de uitstraling van uw telefoon binnen een handomdraai en past deze helemaal aan naar uw eigen wensen en voorkeuren. Uw telefoon komt chique voor de dag met een lederen hoes of juist casual met een effen hardcase hoesje. Daarnaast kunt u uiteraard ook kiezen voor een unieke Wiko Sunset 2 hoes, zoals de houten variant of de portemonneehoes.

Hier blijft het nog niet bij. Het Wiko Sunset 2 hoesje biedt veel optionele extra’s, waaronder een magneetsluiting, een kijkvenster en een ingebouwde standaard. Bovendien zijn veel Wiko Sunset 2 hoesjes uitgerust met speciale ruimten voor pasjes en briefgeld, zodat u de meest waardevolle bezittingen gemakkelijk op één plek bewaart.

 

Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Sunset 2 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Sunset 2 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Sunset 2 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Sunset hoesjes
Bekijk de Wiko Rainbow hoesjes
Bekijk de Wiko Lenny hoesjes