Winkelwagen

Wiko Tommy 2

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Tommy 2 hoesjes ✔ Geen verzendkosten ✔ Veilig betalen ✔ 30 dagen bedenktijd ✔ Webshop Keurmerk.


Een hoesje voor uw Wiko Tommy 2

De Wiko Tommy 2 is de opvolger van de Wiko Tommy. Het toestel beschikt over een 5 inch HD-display en is voorzien van een krachtige 8 megapixel camera aan de achterkant. De voorzijde bevat een 5 megapixel selfie-camera. Bovendien heeft de Tommy 2 een sterke 2500 mAh accu. Kortom, een geweldig budget toestel met alle gewenste functies. Om optimaal te genieten van uw smartphone, zonder deze te beschadigen, kunt u gebruik maken van een Wiko Tommy 2 hoesje.


Bescherm uw smartphone

Uw telefoon is een kostbaar en kwetsbaar apparaat. Eén val kan in sommige situaties al fataal zijn. Bescherm het toestel daarom met een Wiko Tommy 2 hoesje. Een case zit stevig vast om het toestel en vangt altijd de eerste klap bij een val op. Een hoesje voor uw Wiko Tommy 2 is daarom ook zeker geen overbodige luxe. De juiste case beschermt uw toestel niet alleen tegen een harde klap, maar ook tegen lichte waterschade. Loopt u door de regen of laat u een glas drinken over uw geliefde Wiko heen vallen? Dan is een Wiko Tommy 2 hoes de oplossing! Uw smartphone zit veilig vast in de hoes en blijft hierdoor goed functioneren. Niet alleen de binnenkant van het toestel, maar ook de buitenkant wordt beschermt met een Wiko Tommy 2 hoesje. Smartphones worden vaak intensief gebruikt, waardoor de behuizing en het scherm al snel beschadigen. Een Wiko Tommy 2 hoes zorgt ervoor dat de randjes van het toestel niet afkalven en het scherm minder snel barsten en krassen oploopt.


Een nieuwe look

Bent u toe aan nieuwe look voor uw smartphone? Dan is een Wiko Tommy 2 hoesje precies wat u zoekt. Vrolijk het eenvoudige design van uw Wiko op en geef uw favoriete gadget een unieke en originele look. Er zijn een heleboel hoezen waar u uit kunt kiezen. Varieer eindeloos met de verschillende hoesjes en creëer een look waar u blij mee bent. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zakelijke booktype hoes voor uw kantoordagen en een trendy design hoesje voor het weekend? De keuzes zijn eindeloos. Kies voor een onderscheidend uiterlijk met een Wiko Tommy 2 hoes!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Tommy 2 hoesje wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21.00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonhoesjes. U kunt behalve een Wiko Tommy 2 hoesje ook telefoonhoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook een breed scala aan Wiko Tommy 2 accessoires.
Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Bekijk de Wiko Harry hoesjes
Bekijk de Wiko Lenny 4 hoesjes
Bekijk de Wiko U Feel Lite hoesjes