Winkelwagen

Accessoires

Bij Smartphonehoesjes.nl vindt u het grootste aanbod Wiko Tommy 2 accessoires ✔ Altijd gratis verzending ✔ Veilig achteraf betalen ✔ 30 dagen bedenktijd.


Een accessoire voor uw Wiko Tommy 2

De Wiko Tommy 2 is een betaalbare smartphone met prima specificaties. Zo beschikt deze smartphone over 5 inch HD-scherm en draait hij op Android 7.1 Nougat. Dit zorgt ervoor dat de telefoon gemakkelijke meerdere apps tegelijk kan draaien. Daarnaast beschikt de telefoon over een batterij met een capaciteit van 2500 mAh, heeft hij een 8 megapixel en een 5 megapixel frontcamera. Om nog meer uit deze telefoon te halen, gebruikt u meerdere Wiko Tommy 2 accessoires.


Goede bescherming van uw scherm

Een Wiko Tommy 2 accessoire die altijd goed van pas komt is de screenprotector. Deze is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en meerdere varianten. U kunt hierbij kiezen tussen een glazen screenprotector en een screenprotector die gemaakt is van folie. Deze Wiko Tommy 2 accessoires zijn bestand tegen krassen, schade en vuil. Hierdoor blijft het beeldscherm van uw telefoon in goede conditie en geeft u uw smartphone een langere levensduur.


Nooit meer een lege batterij

U kent het verschijnsel ongetwijfeld. Een lege batterij, net op een moment dat dat totaal niet uitkomt. Gelukkig zijn er meerdere Wiko Tommy 2 accessoires die dit probleem kunnen oplossen. Denk bijvoorbeeld aan een powerbank. Deze Wiko Tommy 2 accessoires zorgen ervoor dat u uw telefoon kunt opladen, ook wanneer er geen stopcontact in de buurt is. De meeste powerbanks zijn zo krachtig dat u zelfs meerdere keren kunt opladen. Een andere accessoire voor de Wiko Tommy 2 waarmee u uw smartphone onderweg kunt opladen is de autolader. Deze is eenvoudig aan te sluiten op de sigarettenaansteker van uw auto en uw telefoon begint gelijk met laden. Ideaal voor wanneer u een lange tijd in de auto zit!


Kwaliteit en service

Bij Smartphonehoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van de beste kwaliteit. Wij vinden dat u het beste uit uw telefoon moet kunnen halen.

U betaalt geen verzendkosten of transactiekosten en uw Wiko Tommy 2 accessoire wordt dezelfde dag nog verzonden indien u besteld en betaald heeft vóór 21:00 uur. Het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en het bieden van een zo goed mogelijke service staat bij Smartphonehoesjes.nl voorop.

Smartphonehoesjes.nl is dé plek waar u terecht kunt voor al uw telefoonaccessoires en telefoonhoesjes. U kunt behalve Wiko Tommy 2 accessoires ook accessoires en hoesjes bestellen voor tal van andere telefoonmerken maar ook voor uw tablet.
Smartphonehoesjes.nl biedt voor bijna alle moderne smartphones tal van accessoires aan en alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren. Door het gevarieerde aanbod aan hoesjes en accessoires streven we ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Bekijk de Wiko Tommy accessoires
Bekijk de Wiko Wim accessoires
Bekijk de Wiko Wim Lite accessoires